Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini și declarații de la cununia civilă

Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Primele imagini și declarații de la cununia civilă

24 iul. 2024, 22:41,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Volos și Lele s-au căsătorit! Artistul și-a cerut iubita de soție în urmă cu două zile, iar acum au făcut pasul cel mare în fața ofițerului de stare civilă!

Lele și Andra Volos trăiesc cea mai frumoasă zi a vieții lor! Au parte de emoții la dublu, căci în urmă cu doar câteva ore și-au botezat fetița, iar acum s-au cununat civil! Ambele evenimente au loc în aceeași zi, într-un loc de vis! Lele și Andra Volos au strălucit unul alături de celălalt la cununia civilă!

Primele declarații ale Andrei Volos de la cununia civilă

Cei doi au devenit soț și soție în urmă cu foarte puțin timp. Evenimentul are loc în aceeași zi în care și-au botezat fiica și este grandios!

Au ales o locație superbă, iar decorul este desprins din basme! Andra și Lele sunt înconjurați de cei mai apropiați și dragi oameni, alături de care au făcut cel mai important pas în povestea lor de dragoste! Cei doi au parte de o zi cu totul deosebită, iar emoțiile pe care le trăiesc împreună sunt uriașe!

„Încă am emoții. Frumos, foarte frumos (n.r. la botez). Am plâns în biserică, deși nașa a plâns mult mai mult decât mine. A crezut că e mai tare și uite că i-am descoperit sentimentele intense și ne-am abținut și la cununie și la botez. A fost foarte cuminte (n.r. fiica ei). Mă așteptam, ea de fire e cuminte, ascultătoare, nu am avut probleme cu ea. S-a uitat la toate pozele, ea s-a născut pentru a poza”, a declarat Andra Volos, în exclusivitate la Spynews.ro.

Semnul divin pe care l-au primit Andra Volos și Lele în ziua nunții lor

Se anunță și mai multă bogăție în familia lui Andrei Volos și a lui Lele! A plouat în ziua în care s-au căsătorit, astfel că au primit un semn bun încă din prima zi în care sunt soț și soție. Andra Volos a declarat că tot ce își dorește este ca familia ei să aibă parte de sănătate.

„Bani, bogăție, fericire și sănătate, că asta contează. Multă sănătate să ne dea Dumnezeu la toti, și vouă și la toată lumea”, a declarat Andra Volos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *