Prima pagină » Cancan » Andra Voloș și Bogdan Mocanu, un cuplu scandalos. De ce s-au amenințat cei doi după despărțire

Andra Voloș și Bogdan Mocanu, un cuplu scandalos. De ce s-au amenințat cei doi după despărțire

18 nov. 2021, 11:29,
BZI.ro, în Cancan

Foștii concurenți de la emisiunea „Puterea dragostei”, Andra Voloș și Bogdan Mocanu au format un cuplu scandalos. Relația dintre aceștia a fost de la început una tumultoasă, cu intrigi și certuri, dar admiratorii lor se întreabă de ce s-au amenințat cei doi după despărțire.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au format un cuplu controversat

Au ajuns în atenția publicului prin prezența lor la celebra emisiune de la Kanal D, iar povestea lor de dragoste a stârnit interesul tuturor. Andra Voloș și Bogdan Mocanu au format un cuplu la „Puterea dragostei”, dar sentimentele dintre ei aveau să se schimbe radical.

După ce au recunoscut public faptul că formează un cuplu, între cei doi au intervenit mai multe discuții. Se pare că motivul despărțirii dintre Andra și Bogdan ar fi fost celebrul Jador, concurent la aceeași emisiune. 

 Andra Voloș nu ar fi fost de acord cu prietenia dintre iubitul ei și Jador, spre nemulțumirea lui Bogdan Mocanu. De aici au urmat alte certuri și discuții în contradictoriu, iar despărțirea a fost una inevitabilă.

După separarea scandaloasă, aceștia și-au adus tot felul de acuze și s-au jignit în public. Bogdan Mocanu a acuzat-o pe Andra că s-a iubit cu mai mulți bărbați celebri, unul dintre aceștia fiind milionarul Dan Bilzerian. 

Mai mult decât atât, fostul concurent de la „Puterea dragostei” a mărturisit că deține informații compromițătoare despre trecutul focoasei șatene. Bogdan Mocanu a declarat la acea vreme că relația scandaloasă cu Andra reprezintă pentru el o altă experiență de viață din care a învățat multe.

„A fost o experiență din care am avut multe de învățat (n.r. despre relația cu Andra Voloș). Din greșeli învățăm și nu aș fi fost omul de astăzi dacă nu m-aș fi lovit pe rând cu capul de fiecare încercare a vieții. Și eu și ea știm multe chestii unul despre celălalt pe care publicul nu le știe, însă oricare din noi care ar aduce astfel de detalii în discuție ar decădea mai jos decât „victima”, a declarat Bogdan Mocanu.

De ce s-au amenințat cei doi

Despărțirea dintre Andra Voloș și Bogdan Mocanu a fost urmată de un adevărat scandal în lumea mondenă. Foștii concurenți de la „Puterea dragostei” s-au jignit în repetate rânduri și s-au acuzat reciproc. 

Scandalul nu s-a oprit nici după ce Bogdan Mocanu și-a găsit fericirea în brațele altei femei cu care s-a căsătorit. Acesta a fost extrem de deranjat după ce fosta lui iubită ar fi vorbit despre noua lui parteneră de viață. Mai mult decât atât, a recunoscut că a sunat-o pe focoasa șatenă pentru a lămuri mai multe lucruri.

”Nu regret că m-a văzut lumea înjurând, că toți cedăm, dacă am ajuns în starea aia probabil am avut un motiv foarte întemeiat. Ce regret, de fapt, este că lume crede că mai am treburi nerezolvate cu ea, că aș mai avea frustrări, mustrări de conștiință. Este total neadevărat! Motivul pentru care am sunat-o a fost strict pentru a-mi proteja relația mea. Eu sunt cel mai pașnic om, mă enervez foarte greu. Nu aș vorbi niciodată pe nimeni de rău, dar atâta timp cât tu te apropii de zona aia, de casa mea, devii dușmanul meu și gesturile la care pot recurge te pot speria”, a mărturisit Bogdan Mocanu.

În prezent, Andra Voloș atrage privirile tuturor pe Instagram, fiind râvnită de mai mulți milionari celebri. Aceasta se bucură de celebritate, având un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Despărțirea lor a fost una scandaloasă, cu certuri și amenințări, fapt care i-a adus pe cei doi în atenția publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *