Prima pagină » Cancan » Andra Voloș, sexy și pe vremea când era adolescentă. Cum a ajuns celebră fosta iubită a lui Bogdan Mocanu 

Andra Voloș, sexy și pe vremea când era adolescentă. Cum a ajuns celebră fosta iubită a lui Bogdan Mocanu 

29 nov. 2021, 12:09,
BZI.ro, în Cancan

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, Andra Voloș, a fost sexy și pe vremea când era adolescentă. Focoasa șatenă s-a iubit cu mai mulți bărbați faimoși și este în prezent una dintre cele mai râvnite femei din showbiz-ul românesc. Iată cum a ajuns celebră fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

Andra Voloș, o prezență sexy în adolescență

Andra Voloș a fost propulsată în atenția publicului după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei.” Tânăra a stârnit controverse încă de la primele apariții tv, iar zvonurile despre viața ei privată i-au adus și mai multă notorietate.

Frumoasa șatenă a atras privirile tuturor și pe vremea când era adolescentă, iar aparițiile sexy au pus pe jar inimile bărbaților. Deși Andra Voloș avea un fizic de invidiat și în adolescență, aceasta a apelat la operațiile estetice pentru a obține formele voluptoase mult dorite.

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu se bucură de succes pe rețelele de socializare, iar fotografiile provocatoare din mediul online au un număr impresionant de admiratori. Pe Instagram, Andra Voloș se afișează în ținute sumare, spre încântarea urmăritorilor. Mai mult, ipostazele extrem de îndrăznețe și atitudinea dezinvoltă au atras și criticile celor din jur.

Andra Voloș a fost acuzată că a făcut videochat înainte de a participa la emisiunea de la Kanal D, dar și că ar avea un iubit secret. Relația cu Bogdan Mocanu a fost una scandaloasă, cu nenumărate certuri și împăcări. După despărțire, focoasa șatenă a fost curtată de mai mulți bărbați celebri, dar a primit și replici dure din partea fostului iubit de la „Puterea dragostei.”

Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu se bucură de celebritate

Andra Voloș a ajuns celebră după ce a participat la show-ul de televiziune de la Kanal D. Fosta concurentă de la „Puterea dragostei” a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, participant la aceeași emisiune.

Relația tumultoasă dintre cei doi a fost în atenția tuturor, mai ales că aceștia s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. Se pare că infidelitatea iubitului ei, dar și zvonurile apărute în presă că Andra Voloș a făcut videochat au reprezentat motivul separării definitive dintre foștii concurenți de la Kanal D.

După ce s-a despărțit de Bogdan Mocanu, focoasa șatenă a fost curtată de milionari celebri. Mai mult, au apărut suspiciuni că Andra Voloș ar fi avut o relație cu Dan Bilzerian, un afacerist foarte bogat.

În pofida zvonurilor apărute, tânăra a negat faptul că a avut o relație cu milionarul, chiar dacă acesta i-ar fi lăsat un mesaj fostei concurente de la „Puterea dragostei.”

„Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut. Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât.

Toată lumea îmi zicea că eu sunt aia a lui Bilzerian. Eu mi-am luat un costum de baie de la el, am făcut niște poze pe acel iaht, i-am dat tag și el a început să-mi dea like-uri, iar eu am rămas șocată. Așa a fost să fie. Apoi mi-au scris din partea agenției sale, dacă vreau să merg în America la nebunia aia a lui, din gașca lui, dar eu nu i-am răspuns, n-am vrut să plec de aici”, declara Andra Voloș.

Andra Voloș a fost o prezență sexy încă din adolescență. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu se bucură de celebritate în lumea mondenă și are succes pe rețelele de socializare. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *