Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra Volos pleacă definitiv din România. ,,Poate acolo îmi găsesc un bărbat care să mă iubească!”

Andra Volos pleacă definitiv din România. ,,Poate acolo îmi găsesc un bărbat care să mă iubească!”

05 mart. 2022, 12:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Volos se va muta definitiv în Italia, unde mama ei locuiește de peste 15 ani. Decizia ex-concurentei de la “Puterea Dragostei” nu mai poate fi întoarsă. Șatena se va stabili la Portofino, unde speră să-și găsească și un partener.

În februarie, Andra Volos anunța că va pleca din România, urmând să se stabilească într-o altă țară. Recent, a venit cu noi precizări, ocazie cu care a dezvăluit că se va muta în Italia, unde este încrezătoare că îți va găsi și un partener de viață.

“Am luat decizia de a mă stabili definitiv în Italia. Am câteva contracte acolo, pe care trebuie să le onorez. Sunt în discuții avansate cu două televiziuni din Italia pentru a participa în cadrul show-urilor lor, dar mai multe detalii o să vă dau după ce semnez contractul. Consider aceasta o schimbare benefică pentru mine și din punct de vedere financiar, dar și din punct de vedere sentimental. Mă gândesc că, poate, acolo o să îmi găsesc un bărbat care să mă iubească, să mă respecte și să mă aprecieze la justa valoare, poate acolo o să îmi găsesc liniștea sufletească”, a declarat Andra Volos.

Andreea Volos se mută din România. “Unde s-au mai văzut siameze despărțite?!”

Andra Volos nu va pleca singură în Italia. Prietena ei cea mai bună, Andreea Ardelean, o va însoți.

“Deea (Andreea Ardelean), de asemenea, o să se stabilească cu mine în Italia. Nu aș fi putut să o las să rămână în România. Unde s-au mai văzut siameze despărțite?!”, a mărturisit Andra Volos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *