Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra Volos, mesaj emoționant pentru fiica ei, la câteva zile de la naștere! Iubita lui Lele este în culmea fericirii de când a devenit mămică: „O mini eu”

Andra Volos, mesaj emoționant pentru fiica ei, la câteva zile de la naștere! Iubita lui Lele este în culmea fericirii de când a devenit mămică: „O mini eu”

25 nov. 2023, 18:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Volos se poate declara în aceste momente o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Frumoasa șatenă trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cunoscutul cântăreț de manele, Lele.

Cei doi și-au oficializat relația în urmă cu aproximativ un an, iar la scurt timp au făcut anunțul fericit, despre venirea pe lume a copilului lor. De altfel, în ultimele luni, ei au dat de înțeles că sunt nerăbdători să facă marele pas la altar și să își clădească o familie împreună cu micuța lor. Se pare că acest lucru s-a și împlinit, căci în urmă cu trei zile frumoasa șatenă a născut pentru prima dată.

Venirea pe lume a micuței Kim le-a schimbat viața radical, iar acest lucru se poate observa și din postările făcute de cei doi proaspeți părinți. Chiar în urmă cu puțin timp, fosta concurentă de la emisiunea „Puterea dragostei” a publicat o imagine emoționantă cu fiica ei și i-a dedicat un mesaj la fel de special. Iată ce a transmis tânăra mămică!

Andra Volos, mesaj emoționant pentru fiica ei, la câteva zile de la naștere

Andra Volos este în culmea fericirii de când a devenit mămică pentru prima dată, iar dovada stă chiar în postările pe care le-a făcut pe rețelele de socializare. Frumoasa șatenă a născut în urmă cu câteva zile, iar din acel moment viața ei s-a schimbat radical. Momentul în care și-a strâns la piept pentru prima dată micuța l-a așteptat luni la rând, însă toată așteptarea a meritat.

În prezent, fosta concurentă de la emisiunea „Puterea dragostei” se poate declara o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Venirea pe lume a micuței Kim a făcut-o să trăiască cele mai minunate clipe, văzându-și visul împlinit, așa cum chiar ea a mărturisit în mediul online.

Chiar în urmă cu puțin timp, iubita lui Lele a postat o imagine emoționantă cu fetița ei și i-a dedicat un mesaj special. Din cuvintele frumoase pe care le-a scris, se poate observa cât de dornică este șatena să împartă de acum viața cu primul ei copil. Mai mult decât atât, aceasta a subliniat faptul că își dorește foarte mult să aibă o relație de prietenie cu ce căreia i-a dat viață și să se bucure împreună de cele mai frumoase momente de mamă-fiică.

„Visul meu a fost să am o fetiță!
O mini eu. Să ne îmbrăcăm la fel, să fim cele mai bune prietene.
Să râdem împreună până când nu mai putem.
Și să-mi spună toate secretele ei, căci si eu la rândul meu i le voi supune pe ale mele.

Îmi doresc să fiu genul de mamă care atunci când copilul meu are o problemă să mă privească ca pe cea mai bună prietenă cu care poate discute, nu să-i fie frică de mine.
Voi construi cea mai frumoasă relație mamă fiică, căci Dumnezeu mi-a dăruit o prietenă pe viață!”, a scris Andra Volos, în dreptul fotografiei postate pe contul ei oficial de Instagram.

Cine vor fi nașii micuței Kim: „Să fie din suflet”

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu televizat, Andra Volos a dezvăluit cine vor fi nașii fetiței sale. Se pare că cei care o vor ține în brațe pe micuța Kim sunt chiar sora și cumnatul șatenei. Pentru fosta concurentă de la emisiunea „Puterea dragostei” este important ca fiica ei să fie ținută în brațe de persoane dragi, care să-i fie alături necondiționat. De altfel, ea a precizat că nu este de acord cu mai multe perechi de nași și că cel mai important aspect care contează este ca micuța să fie botezată din suflet.

„Nașii fetiței mele vor fi sora mea și cumnatul meu. Am decis că cine ar putea să-mi boteze copilul cu mai mult drag decât un apropiat al meu. Am pus-o pe sora mea. La mine nu e cu mai multe perechi de nași, să fie din suflet. Să fie copilul botezat, atât contează”, a spus iubita lui Lele, în urmă cu ceva timp, în cadrul emisiunii moderate de Dan Capatos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *