Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra Voloș, însărcinată pentru prima dată! Lele a dat-o de gol chiar la ziua ei de naștere

Andra Voloș, însărcinată pentru prima dată! Lele a dat-o de gol chiar la ziua ei de naștere

29 apr. 2023, 15:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Voloș trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei și este mai îndrăgostită ca niciodată. Se iubește de câteva luni cu Lele și nu ratează nici măcar o ocazie pentru a împărtăși fericirea pe care o simte alături de partenerul ei de viață cu fanii din mediul online.

Bruneta a trecut prin câteva relații eșuate, dar a încercat să depășeasă fiecare moment greu din viața ei și a continuat să creadă în iubirea adevărată, iar acum și-a găsit în sfârșit liniștea. Deși nu formează un cuplu de mult timp, cei doi au trecut deja la pasul următor și s-au dat singuri de gol în urmă cu puțin timp. Se pare că fosta concurentă de la Puterea dragostei ar fi însărcinată cu primul ei copil, cel puțin așa a dat de înțeles Lele la ziua ei de naștere.

Andra Voloș e însărcinată pentru prima dată!

În urmă cu două zile, Andra Voloș și-a sărbătorit ziua de naștere în cadrul unui eveniment la care au luat parte prietenii apropiați ai vedetei, dar și familia acesteia. Bineînțeles că nu avea cum să lipsească bărbatul alături de care și-a găsit fericirea, artistul Robert Lele, care i-a și cântat partenerei sale de viață.

La un moment dat, chiar Lele a fost cel care a aruncat bomba despre ceea ce urmează să se întâmple în viața lor.

Nimeni nu se aștepta ca Andra și iubitul ei să dea această veste atât de repede. Mai exact, cei doi au dat de înțeles că ar aștepta primul lor copil. Deși nu au spus lucrurilor pe nume și nu au dezvăluit detalii despre sarcină, declarația lui a spus totul, iar fericirea de pe chipurile lor nu putea fi ascunsă. Chiar mama artistului a fost cea care a filmat întregul moment, care a ajuns imediat pe rețelele de socializare, spre bucuria fanilor.

„La mulți ani, nevasta mea, îți spun din toată inima! Te iubesc toată viața! Ce fericit sunt acum! Trăiască ce vine pe drum!”, a spus artistul la petrecerea de ziua de naștere a Andrei.

Andra Voloș îl plăcea pe Lele în secret de mulți ani

În momentul în care s-a aflat despre relația lor, Andra Voloș a recunoscut că îl știa de mult timp pe cel cu care va avea un copil peste doar câteva luni, ba chiar a dezvăluit că era fana lui de când era mică. Vedeta susține că între ei a fost dragoste la prima vedere, așa că nu e de mirare că au decis să facă un pas atât de important în relația lor, un copil.

„Despre cum ne-am cunoscut aș putea să vorbesc mult și bine pentru că sunt foarte multe detalii care sunt importante, dar o să trec la subiect. Noi ne știm din online, dar eu sunt fana lui de mică, poate chiar și în prezent și am fost din clasa a 5-a fana lui. I-am spus și lui chestia asta. Pentru prima dată în viața asta ne-am văzut față în față la o nuntă, unde ne-am vorbit, ne-am salutat, i-am spus că îl apreciez ca artist. După o lună am început să vorbim, eu singură, el singur. Ne-am văzut și de atunci, dragoste la prima vedere”, a dezvăluit Andra Voloș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *