Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra Voloș, imagini de senzație. Cum arată vedeta la o lună după operația de liposucție

Andra Voloș, imagini de senzație. Cum arată vedeta la o lună după operația de liposucție

17 feb. 2022, 22:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Voloș și-a luat recent marea comunitate de care se bucură în mediul online prin surprindere, asta după ce s-a pozat în ipostaze incendiare cu noul abdomen. Iată cum arată fosta iubită a lui Bogdan Mocanu la o lună după operația de liposucție, dar și cum se simte!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Andra Voloș își îndeplinește orice dorință, astfel că nu este deloc de mirare că a apelat la operția de liposucție, deși nimeni nu considera că ar avea nevoie.

Cum arată Andra Voloș la o lună după operația de liposucție

La o lună distanță după ce a fost pe masa de operație a celor mai buni medici pentru a-și micșora stomacul, Andra Voloș și-a surprins fanii cu câteva fotografii încendiare în care se vede clar ce abdomen frumos și bine lucrat are.

Până acum, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu a fost destul de reținută în a-și arăta rezultatul, asta fiindcă nu era unul final, însă acum nu s-a mai sfiit și a atras toate privirile. Ba mai mult, le-a explicat fnilor și cum se simte.

„Sunt foarte bine! Priviți aici! Și partea bună este că pot mânca cât vreau și ce vrea iar abdomenul meu rămâne același, nu se umflă, nu se balonează”, a declarat Andra Voloș pe Instagram.

Cum au reacționat fanii când a văzut rezultatul final

Marea comunitate de care se bucură Andra Voloș a fost luată prin surprindere în momentul în care au văzut cât de bine arată acum, după operația de liposcuție, astfel că nu s-au putut abține să nu lase o reacție.

De asemenea, postarea a strâns într-un timp foarte scurt mii de aprecieri și sute de comentarii, în care fanii îi fac numeroase complimente. Ei bine, în secțiunea comentariilor și-a făcut simțită prezența și haterii, pe care însă fosta iubită a lui Bogdan Mocanu nu i-a băgat în seamă.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *