Prima pagină » Cancan » Andra Voloș face furori pe Instagram. Ce bărbați celebri au abordat-o pe frumoasa blondină în mediul online 

Andra Voloș face furori pe Instagram. Ce bărbați celebri au abordat-o pe frumoasa blondină în mediul online 

03 nov. 2021, 09:58,
BZI.ro, în Cancan

Fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, Andra Voloș, face furori pe Instagram. Dincolo de aparițiile sale controversate, multă lume se întreabă ce bărbați celebri au abordat-o pe frumoasa blondină în mediul online. Formele sale voluptoase și fotografiile provocatoare i-au adus milioane de urmăritori pe rețelele de socializare. 

Frumoasa Andra Voloș atrage privirile tuturor pe Instagram

Andra Voloș a ajuns în atenția publicului după ce a participat la emisiunea „Puterea dragostei.” Relația tumultoasă cu Bogdan Mocanu și conflictele dintre ea și ceilalți concurenți i-au adus celebritatea. Aceasta a fost implicată în nenumărate scandaluri atât în lumea mondenă, cât și în spațiul virtual. S-a spus despre ea că ar fi făcut videochat înainte de a participa la show-ul de televiziune de la Kanal D, dar și că ar avea un iubit secret.

Tânăra face furori pe rețelele de socializare cu fotografiile pe care le postează. Blondina nu ezită să își etaleze formele perfecte în ipostaze cât mai provocatoare, spre încântarea mai multor bărbați celebri care au abordat-o pe fosta iubită a lui Bogdan Mocanu.

După aparițiile sale la celebra emisiune, Andra Voloș a devenit una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Se pare că frumoasa Andra a primit mesaje pe contul de Instagram de la fotbaliști, oameni de afaceri sau cântăreți celebri.

Focoasa blondă se bucură în prezent de celebritate, fiind o prezență activă pe rețelele de socializare. Tânăra se afișează cu un corp de invidiat, după ce a recurs la operații estetice pentru a obține fizicul mult dorit.

Ce bărbați celebri au abordat-o pe fosta concurentă de la „Puterea dragostei”

Se pare că frumoasa Andra Voloș a sucit mințile mai multor celebrități din România, dar și din străinătate. Activitatea tinerei din mediul online și fotografiile incendiare i-au determinat pe cei mai râvniți burlaci să o curteze pe blondină.

Printre cei care i-au scris mesaje Andrei se numără celebrul fotbalist de la Inter Milano, Alexis Sanchez. În pofida faimei acestuia, blondina nu i-a răspuns la mesaje. Mai mult decât atât, aceasta s-a amuzat pe seama insistențelor fotbalistului:

“Alexis Sanchez era cel mai nebun”, a precizat aceasta.

După eșecul celebrului atacant de la Inter Milano, un alt star mondial a abordat-o pe Andra Voloș, nimeni altul decât Tyga, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de rap din lume. După ce bărbatul i-a trimis un mesaj pe Instagram, a așteptat răspunsul focoasei blondine, dar se pare că acesta a întârziat să apară. 

De asemenea, Andra Voloș a mai fost curtată și de milionarul Dan Bilzerian care i-a propus fostei concurente de la Kanal D să vina la el în America. Tânăra a recunoscut că afaceristul i-a scris pe Instagram, dar nu s-au văzut niciodată și nu au avut o relație, în pofida zonurilor din presă.

„Nu l-am văzut în viața mea pe acest Dan Bilzerian. Doar am auzit de el, dar n-am fost niciodată la el. Eu stăteam pe acolo, pe iaht-uri, pe la prieteni, nu am treabă cu Dan Bilzerian. Într-adevăr, atunci Dan era prin Italia cu echipa sa, dar nu ne-am văzut. Dacă aveam o relație cu el, îmi asumam, că nu este un bărbat urât.”, a declarat aceasta.

Andra Voloș este în prezent una dintre cele mai râvnite femei din lumea mondenă. Blondina face furori pe Instagram cu formele ei perfecte și se bucură de un real succes în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *