Prima pagină » Cancan » Andra Voloș aproape nud pe rețelele de socializare! Câte operații are fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”?

Andra Voloș aproape nud pe rețelele de socializare! Câte operații are fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”?

26 apr. 2022, 10:09,
în Cancan

Andra Voloș a fost surprinsă în nenumărate rânduri aproape nud pe rețelele de socializare. Aceasta nu se sfiește să își arate corpul de invidiat publicului larg. Frumoasa șatenă a recunoscut și faptul că încă din adolescență a fost preocupată de aspectul fizic, motiv pentru care are și nenumărate operații estetice.

Focoasa șatenă a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Puterea Dragostei”. Andra a avut o relație cu Bogdan Mocanu ce nu a durat, certurile dintre ei fiind la ordinea zilei.

Andra Voloș aproape nud pe Instagram! În ce ipostaze a pozat vedeta?

Nu este un secret pentru nimeni faptul că fosta concurentă a sezonului doi de la Puterea Dragostei pune pe jar imaginația bărbaților. Aceasta s-a pozat în nenumărate rânduri în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, vedeta s-a filmat goală în timpul unui masaj și a postat la Instastory. Având un corp de invidiat, Andra Voloș merge cu fiecare ocazie la saloanele de îngrijire personală pentru a se întreține. O altă imagine în care vedeta a apărut nud este o poză dintr-o vacanță în Maldive. Aceasta a fost surprinsă goală în mare. Mândră de corpul său, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu nu s-a sfiit să posteze imaginea la Instatory. Într-o altă imagine de pe Instagram, Andra Voloș este surprinsă într-un costum de baie în timp ce își pune în evidență posteriorul, iar la descrierea imaginii a scris: „Sunt singura care s-a trezit cu gândul la vară?”. Imaginea a adunat mii de aprecieri, comentariile fiind pe măsură. Unul dintre admiratorii săi i-a transmis: „Eu m-am trezit cu gândul la tine”. Printre alte vedete ce au apărut nud pe rețelele de socializare este și Iuliana Luciu.

Deși vedeta are un corp de invidiat și mulți bărbați o doresc, în momentul de față Andra Voloș este singură. Frumoasa șatenă a declarat că dorește să se așeze la casa ei abia peste 10 ani. Vedetei îi face plăcere să fie singură declarând faptul că: „Momentan, sunt foarte bine singură. Nu-mi spune nimeni ce să fac, călătoresc… Acum urmează să încep niște proiecte super-tari în Italia. Mă duc acolo, o să stau în vacanță, pe Coasta de Azur…”. Tânăra a mai menționat că viața de cuplu este frumoasă, însă preferă să fie singură pentru a putea face tot ceea ce își dorește. Andra a spus că dacă ar avea un iubit ar trebui să stea „legată” și nu ar mai putea face tot ceea ce vrea.

Câte operații are fosta concurentă de la „Puterea Dragostei”?

Înainte de a deveni cunoscută, Andra Voloș arăta cu totul altfel. Nenumăratele operații estetice la care a fost supusă au schimbat-o radical, fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” fiind de nerecunoscut. Aceasta și-a dorit mereu să își facă operație la nas pentru că era nemulțumită de cum arăta. Mai mult de atât, focoasa șatenă a menționat că este extrem de bucuroasă și de faptul că nu va mai avea probleme legate de polipi sau cu deviația de sept.

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă.”, a declarat Andra Voloș.

Anul acesta, tânăra a apelat din nou la medicul estetician. Vedeta a făcut o operație de abdominoplastie în Turcia. Chiar dacă intervenția a avut succes, recuperarea Andrei Voloș a fost destul de grea deoarece a avut dureri mari. Pe lângă aceste două operații, vedeta mai are implanturi mamare și i-au fost extirpați și nodulii din zona spatelui. 

Cu un corp de invidiat, Andra Voloș se expune mai mereu aproape nud. În trecut, frumoasa șatenă a mărturisit că mereu a fost preocupată de aspectul său fizic, motiv pentru care fiecare apariție a sa este una de neuitat. O altă vedetă ce a apărut nud pe internet este și Cristina Șchiopu ce a făcut în trecut videochat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *