Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra Volos a decis să apeleze din nou la un medic estetician

Andra Volos a decis să apeleze din nou la un medic estetician

10 ian. 2022, 23:00,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra Volos, fosta concurentă a emisiunii „Puterea Dragostei” a apelat la ajutorul medicului estetician, pentru o abdominoplastie. Vedeta  a decis că este momentul oportun pentru a-și face o nouă intervenție chirurgicală, însă, de data aceasta a apelat la o clinică din străinătate. Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a suferit o abdominoplastie în Turcia, însă recuperarea nu este atât de ușoară pe cât a crezut.

Andra Volos, primele declarații de pe patul de spital

Andra Volos trece prin momente dificile, după ce a ales să apeleze din nou la medicul estetician. Chiar dacă operația a fost un real succes, se pare că recuperarea îi dă bătăi de cap frumoasei șatene, deoarece are dureri cumplite.

„Deși operația realizată de doctorul Sekan Balta a fost un succes, recuperarea este una foarte dureroasă. Mai rămân câteva zile sub supraveghere medicală. Dacă totul decurge bine, la sfârșitul săptămânii revin în România.”, a declarat Andra Volos, pentru „Viperele Vesele”.

Abdominoplastia nu este singura intervenție prin care fosta concurentă de la „Puterea Dragostei” a trecut

Potrivit sursei citate, tinerei i-au fost extirpați și noduli din zona spatelui, în cadrul aceleiași clinici.
În urmă cu mai mult timp, în cadrul unei sesiuni de întrebări pe Instagram, Andra Volos a recunoscut că întotdeauna s-a preocupat de aspectul ei fizic, încă de când era adolescentă.
Ea a mărturisit că are implanturi mamare, dar și o operație la nas, pe care a fost nevoită să o facă mai mult din cauza unor probleme de sănătate.

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine. Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum.
Mai bucuroasă sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept.”, spunea Andra Volos la acea vreme, pe contul ei de Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *