Prima pagină » Actualitate » Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai. Comentarii răutăcioase: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova?!” – VIDEO

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai. Comentarii răutăcioase: „L-ai luat și pe Jean de la Craiova?!” – VIDEO

06 feb. 2024, 08:50,
BZI.ro, în Actualitate

Andra și Cătălin Măruță au plecat în vacanță de lux în Dubai. Cei doi s-au bucurat de o vacanță de vis, alături de cei doi copii ai lor, David și Eva. Comentariile răutăcioase la adresa celor două vedete nu au lipsit, însă. Au fost care i-au întrebat dacă „l-au luat și pe Jean de la Craiova“, aluzie la scandalul creat de un colaj foto postat de Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV, în care realizatorii se întrebau dacă fiul lui Cătălin Măruță nu seamănă cu manelistul.

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de lux în Dubai

Andra împreună cu soțul Cătălin Măruță și cei doi copii, David și Eva, au mers recent într-o vacanță, în Dubai.

„Fiecare vizită în Dubai este o doză unică de magie”, a scris cântăreața la postarea postată pe pagina ei de instagram.

Familia cântăreței a petrecut acolo o binemeritată vacanță, cu soare, nisip fin și o mare care te invită să o încerci. Fanii cântăreței au lăsat imediat comentarii de apreciere.

„Bună seara, Andra scumpă minunată și drăguță. Mulțumesc frumos pentru clipul video. Te iubesc mult Ești foarte frumoasă, dulce și scumpă”, i-a transmis un internaut.

„Am și eu o micuță întrebare, nu te doare spatele de la câtă frumusețe duci” / „Vacanță la superlativ! Meritați toți din plin. Foarte frumoasă, tonus foarte bun, ne încarci cu energie pozitivă”, au mai scris alți internauți.

„L-ai luat și pe Jean de la Craiova?”

Nu au lipsit însă comentariile răutăcioase.

„L-ai luat și pe Jean de la Craiova” sau „Aleargă mai mult să slăbești”, a fost un alt mesaj care a dat startul unui val de reacții dure din partea internauților.

După mai multe glume de acest gen, Jean de la Craiova și Cătălin Măruță au reacționat cu privire la asemănarea dintre cântăreț și fiul prezentatorului. Asemănarea dintre Jean de la Craiova și David a generat un val de comentarii în mediul online, astfel că ambele părți au fost nevoite să dezmintă acest subiect.

Totul a pornit de la un colaj cu artistul și fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, apărut prima dată la Cronica Cârcotașilor de la Prima TV. Glumele au continuat până în ziua de azi, dar Andra și Cătălin au preferat să nu alimenteze suvbiectul, dar anul acesta, după apariția Evei în „Tati part-time”, subiectul a revenit în atenția publicului.

„Terminaţi cu prostiile astea, cu Andra, copilul, e prea mult, multă istorie. Nu e bine, se supără şi oamenii, voi să fiţi în locul lor, nu e nasol? Nu am nicio treabă, oamenii seamnă între ei ce treabă să am eu? Vă pupă Jean!”, a zis Jean de la Craiova.

Și Cătălin Măruță a reacționat dur la aceste glume.

„Legat de fotografia care circulă pe net. Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță de lux în Dubai, dar comentariile răutăcioase la adresa familie lor au continuat.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andra (@andra)

VIDEO

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *