Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv la noul coronavirus. Care este starea lor

Andra și Cătălin Măruță, testați pozitiv la noul coronavirus. Care este starea lor

30 ian. 2021, 18:01,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Andra și Cătălin Măruță au fost testați pozitiv cu SARS-CoV-2 și, în prezent, se află în carantină la reședința lor. Așa cum cere protocolul în astfel de situații, cei doi soți nu s-au izolat singuri, ci împreună cu copiii lor: Eva și David Măruță. Prezentatorul a fost cel care a dezvăluit care este starea lor de sănătate și, totodată, le-a mulțumit apropiaților și fanilor pentru mesajele pe care le-au trimit.

Andra și Cătălin Măruță, infectați cu SARS-CoV-2

În vârstă de 34 de ani, Andra și soțul său, care este cu nouă ani mai mare decât ea, au fost diagnosticat cu noul coronavirus. În această după-amiază, Cătălin Măruță a împărtășit vestea printr-un mesaj transmis video pe social media. Din declarațiile sale, reiese că atât el, cât și talentata cântăreață au o formă ușoară a bolii.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând. Asta e.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă.

Emisiunea La Măruță continuă așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe. Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a mărturisit Cătălin Măruță, prezentatorul într-un filmuleț urcat pe Instagram Stories.

Andra, surprinsă cu o declarație de dragoste în timpul carantinei

În urmă cu puțin timp, Andra a fost filmată de soțul ei în timp ce savura o porție de orez cu lapte, iar fiica ei a venit și i-a făcut o declarație de dragoste. Artista a fost luată prin surprindere, pentru că era cu telefonul în mână, după cum puteți observa în galeria foto a articolului.

„Mami, te iubesc”, i-a spus Eva Măruță în timp ce a îmbrățișat-o pe îndrăgita cântăreață.

„Stai, măi, Eva, că filmam și eu ceva”, a reacționat Cătălin Măruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 iulie 2024
06 iulie 2024