Prima pagină » Cancan » Andra și Cătălin Măruță, taxați de fani că au uitat de masca de protecție. Unde s-au afișat cei doi

Andra și Cătălin Măruță, taxați de fani că au uitat de masca de protecție. Unde s-au afișat cei doi

11 nov. 2021, 13:07,
în Cancan

Andra și Cătălin Măruță au intrat în colimatorul internauților, după ce artista a publicat o fotografie pe rețelele de socializare. Aceasta îi înfățișa pe cei doi, zâmbitori, dar fără masca de protecție. Din moment ce se aflau în aer liber, fanii au reacționat imediat.

Andra și Cătălin Măruță au împlinit 15 ani de când sunt împreună. Iar pentru a marca acest moment, Andra a postat o fotografie, în care apare alături de soțul ei. Bucuroși de eveniment, aceștia au uitat un detaliu extrem de important în zilele noastre: masca de protecție. Urmăritorii celor doi i-au taxat imediat, pentru că Andra și Cătălin Măruță erau în aer liber, dar nu purtau masca, aceasta fiind obligatorie. Prin urmare, s-a iscat un scandal de nedescris.

Andra și Cătălin Măruță, surprinși fără mască de protecție în aer liber

Andra și Cătălin Măruță nu ratează nicio ocazie de a se fotografia. Ei sunt foarte activi pe rețelele sociale și își țin mereu fanii la curent cu tot ce fac. De această dată, faimosul cuplu s-a fotografiat cu ocazia împlinirii a 15 ani de relație, imaginea fiind postată de Andra pe Instagram. Îndrăgostiții s-au afișat fără masca de protecție, într-un parc din Capitală. Fanii nu i-au iertat și imediat i-au taxat:

”Din câte ştiu eu şi afară este obligatoriu purtarea măşti de protecţie! #Covid19”, a spus unul dintre urmăritori.
„Am o întrebare, dragilor sunteţi vaccinaţi împotriva covid 19?”, a mai punctat un altul.

Cu toate acestea, chiar dacă masca nu a fost prezentă, mesajul transmis de Andra este unul dintre cele mai romantice.

”Iubirea înseamnă să te plimbi de mână cu el sau ea prin parc și la 15 ani de la primul sărut!”, este mesajul postat de îndrăgita solistă în dreptul fotografie.

„După 15 ani lângă Cătălin, aș spune că pentru noi a fost mereu important spațiul, că ni se făcea dor unul de celălalt.

Cred că este o greșeală pentru multe cupluri faptul că se sufocă unul pe altul, că renunță la ceea ce fac separat, din prea multă iubire sau dintr-o înțelegere greșită a ideii de iubire. Din fericire, nu am ajuns să nu mai fim iubiți, pentru că nu ne-am sufocat unul pe altul, a existat între noi mereu un pic de aer, atât cât focul să se mențină!”, a declarat Andra, pentru Viva.ro.

Sursa foto: Instagram/ andra

Care este secretul căsniciei dintre Andra și Cătălin Măruță

Relația dintre artistă și Cătălin Măruță a trecut testul timpului. Cei doi se iubesc la fel de mult, chiar și după 15 ani de când sunt împreună. Secretul lor este că nu se sufocă unul pe celălalt, ci au vise și profesii separate, care le aduc multe satisfacții.

”Nu aș vrea ca familia noastră să fie un simbol atât de puternic, mă cam sperie acest gând. Nu există relații perfecte, așa cum nu există oameni perfecți, iar că suntem împreună de 15 ani este rezultatul faptului că am reușit să ne înțelegem unul pe celălalt și să ne dorim să construim un viitor împreună. Cred că este greu, mai ales în ziua de azi, ca un cuplu să reziste. Pentru mine, căsnicia este un loc în care am construit, alături de Cătălin.

Nu ne sufocăm unul pe altul, fiecare are un vis și o profesie care îi aduce satisfacții, avem vieți proprii și avem o viață împreună, iar asta face ca relația noastră să funcționeze foarte bine. Nu am avut până acum nicio criză majoră, nu. Sper ca mereu să fim înțelepți și să nu ne vărsăm furia unul pe altul, ci să dialogăm sau să ne lăsăm spațiu, dacă avem nevoie.”, a declarat Andra pentru Viva.ro

Andra și Ctălin Mărută

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *