Prima pagină » Cancan » Andra, nașă de băiat chiar de ziua ei. Ce a făcut Eva, fiica ei, când a fost adus tortul

Andra, nașă de băiat chiar de ziua ei. Ce a făcut Eva, fiica ei, când a fost adus tortul

23 aug. 2024, 13:51,
în Cancan

Andra Măruță a fost nașă de băiat chiar de ziua ei, botezându-l pe Isaia, fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus. După slujba de la biserică a avut loc o petrecere de vis într-un resort exclusivist, de pe malul lacului Tarnița. Printre invitați, s-au remarcat și copiii familiei Măruță, Eva și David, care s-au ridicat la înălțimea evenimentului.

A fost mare sărbătoare la Cluj, joi, 22 august. Vlăduța Lupău și-a creștinat cel de-al doilea băiat, pe Isaia, născut în iulie, iar Andra și Cătălin Măruță au fost nași de botez, potrivit LPF.

Andra, nașă de băiat chiar de ziua ei

De la biserică, toți au plecat, cu mic, cu mare, la petrecerea care s-a ținut într-un resort exclusivist pe malul lacului Tarnița. Cei aproximativ 200 de invitați s-au distrat la piscină, într-un cadru decorat mirific, cu flori, inimioare și baloane albe. Mesele au fost cu adevărat luxoase, la fel bucatele, cât despre tort, ce să mai vorbim! Rotund ca o bilă albă, acesta a fost spart cu niște ciocane chiar de către tăticul Adi Rus, dar și de David și Eva, copiii nașilor.

Odată spartă coaja din ciocolată, a fost dezvăluit un tort alb, spre surpriza tuturor, chiar când artificiile au fu fost trase. Cei mai fericiți au fost Iair, fratele sărbătoritului, înveșmântat tot în alb și ținut în brațe de tatăl său, dar și Eva, care a arătat superb într-o rochiță scurtă, albă și lucioasă. În prima parte a zilei, la biserică, Eva Măruță a purtat o superbă rochiță neagră. David, aproape adolescent, s-a îmbrăcat într-un costum gri, având pe sub sacou un tricou.

În timp ce Vlăduța Lupău s-a schimbat într-o rochie vaporoasă, pe alocuri transparentă, care îi lăsa picioarele la vedere în față, Andra a fost apariția serii, într-o cămașă albă și pantaloni largi, lejeri, în aceeași culoare. Ținuta a fost accesorizată cu o cravată supradimensionată. Apariția Andrei a fost, astfel, cel puțin surprizătoare și curajoasă. Știind cât mult îi plac rochiile, mai ales la un astfel de eveniment, alegerea unui costum larg a uimit pe toată lumea.

Atmosfera a fost întreținută de Pepe, Horia Brenciu, dar și de Maria Dragomiroiu, iar mai ales Vlăduța și Andra au dansat toată noaptea, îmbrățișându-se des, fericite că, iată, s-au înrudit. Focurile de artificii au fost cireașa de pe tort!

Andra a fost sărbătorită la miezul nopții

După miezul nopții, sărbătorita a fost Andra, era împlinind 38 de ani. Vlăduța i-a adus un tort superb și i-a făcut mai multe urări.

„Îți dorim zile senine și binecuvântate de Dumnezeu! Îți mulțumim că am devenit o familie!

Aș avea multe de zis și de scris, dar tu știi prețuirea și iubirea mea și a familiei mele! Nu visam vreodată că vei fi mama spirituală a copilului meu și iată, de ziua ta a fost și sărbătoarea lui”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`