Prima pagină » Cancan » Andra Măruță, în ipostaze sexy la vârsta de 35 de ani. Ce spune frumoasa vedetă despre căsnicia alături de Cătălin Măruță

Andra Măruță, în ipostaze sexy la vârsta de 35 de ani. Ce spune frumoasa vedetă despre căsnicia alături de Cătălin Măruță

08 iun. 2022, 08:53,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul autohton, Andra Măruță, nu ezită să se afișeze în ipostaze sexy la vârsta de 35 de ani. Îndrăgita artistă arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Andra are o carieră impresionantă în muzică și se bucură din plin de succes.

Mai mult, cântăreața se declară o femeie împlinită și în viața privată. Aceasta are doi copii superbi de care este tare mândră și un mariaj longeviv alături de partenerul ei celebru. Iată ce spune frumoasa vedetă despre căsnicia alături de Cătălin Măruță.

Andra Măruță, o prezență sexy la vârsta de 35 de ani

Andra Măruță cucerește publicul de fiecare dată când apare pe scenă sau la tv. Frumoasa vedetă se bucură de aprecierea tuturor și nu ezită să își surprindă admiratorii cu piese inedite. Mai mult, aceasta face furori și la emisiunile la care este invitată, fiind o apariție sexy și plină de energie.

La vârsta de 35 de ani, vedeta are tot ce își dorește. Andra a mărturisit în repetate rânduri că se mândrește cu familia ei frumoasă și radiază de fericire de când este mamă. Artista are doi copii împreună cu soțul ei, Cătălin Măruță, și o căsnicie longevivă.

Cu toate că faimosul cuplu a trecut prin momente extrem de grele, Andra și Cătălin Măruță au reușit de fiecare dată să depășească situațiile dificile din viața lor. Recent, au apărut zvonuri că aceștia s-ar afla la un pas de divorț, însă artista și soțul ei au negat cu vehemență presupunerile.

Andra Măruță se menține în formă și se mândrește cu un fizic de invidiat la vârsta de 35 de ani. Frumoasa cântăreață nu ezită să se afișeze în ipostaze provocatoare la evenimentele mondene sau să posteze fotografii incendiare pe rețelele de socializare. Cu toate că nu a acceptat să pozeze nud, Andra Măruță își surprinde admiratorii cu apariții sexy și ținute care să îi pună în evidență formele voluptoase.

O altă vedetă care arată spectaculos la vârsta sa este Andreea Esca. Celebra prezentatoare a făcut furori pe vremea când era însărcinată cu un pictorial seminud, iar în prezent atrage privirile tuturor cu silueta fără cusur. Și frumoasa Alina Pușcaș se afișează în ipostaze provocatoare în mediul online, iar aprecierile internauților nu întârzie să apară. Vedeta nu a pozat nud în revistele pentru bărbați, însă a apărut goală într-un film celebru în care a jucat. Prezentatoarea emisiunii ,,Te cunosc de undeva” atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în public.

Ce spune vedeta despre problemele din căsnicie

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt căsătoriți de 14 ani și au împreună doi copii, pe Eva și David. Momentele tensionate și provocările nu au lipsit însă din viața acestora. Recent, au apărut zvonuri că s-ar afla la un pas de divorț, însă aceștia au negat cu vehemență presupunerile.

Frumoasa artistă a dezvăluit care sunt secretele mariajului ei longeviv alături de Cătălin Măruță și cum a reușit împreună cu soțul ei celebru să treacă peste situațiile dificile.

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Un mariaj atât de longeviv? Cred că merită acest cuvânt părinții mei sau socrii mei, bunicii noștri sau alte cupluri care au reușit să fie împreună ca-n povești, până la adânci bătrâneți. Noi cred că suntem încă la început, chiar și după 14 ani de când ne-am spus ,,Da.” Viața de familie ne împlinește pe amândoi, suntem foarte fericiți când petrecem timp împreună. (…) Ne-am dorit mult această familie și ne potrivim bine.”, a declarat îndrăgita cântăreață.

La vârsta de 35 de ani, Andra Măruță este o prezență sexy în showbiz-ul autohton și face furori de fiecare dată când apare în public. Vedeta arată spectaculos și se bucură din plin de celebritate. Andra are o carieră de succes în muzică și o familie frumoasă de care este tare mândră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *