Prima pagină » Cancan » Andra Măruță, imagine de colecție alături de întreaga ei familie! „Ce seamănă David cu tatăl tău!”

Andra Măruță, imagine de colecție alături de întreaga ei familie! „Ce seamănă David cu tatăl tău!”

26 aug. 2024, 14:50,
în Cancan

Andra Măruță și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie mai specială, de familie. Artista și-a făcut timp să își viziteze părinții și surorile, cu ocazia unui concert pe care l-a avut la Cluj.

„De fiecare dată când ajung în Cluj, dau o fugă și la ai mei. Chiar și când sunt în grabă… mi-am luat energia de la familia mea…”, a scris Andra pe Instagram.

Andra Măruță, imagine de colecție alături de întreaga ei familie

Fanii artistei au observat imediat că David seamănă cu bunicul său.

„Ce seamănă David cu tatăl tău!”, i-a comentat o admiratoare.

„O familie superbă!”

„O familie frumoasă și unită!”

„Cea mai frumoasă familie!”, i-au comentat fanii.

De curând, familia Măruță s-a înmulțit cu un nou membru. Aceștia au primit cadou un cățeluș de la Vlăduța Lupău și soțul ei.

„Eva și David și-au dorit de mult timp un câine (l-au mai avut pe Rolly acum câțiva ani, dar am fost nevoiți să îl lăsăm la curte?). E o responsabilitate în plus, dar ei și-o asumă și promit că au grijă de el. Suntem curioși ce reacție va avea Missy. ? Mulțumim mult @vladutalupau și @adiiirus❤️ (ne-ați cam dat de lucru?)”, a scris Andra pe Instagram.

Nu toți fanii au văzut cu ochi buni acest gen de cadou.

„Niciodată animalele nu se fac cadou, decizia de a-ți asuma o astfel de responsabilitate necesită timp de analiză. Păcat că animalele încă sunt văzute ca niște jucării drăguțe care pot fi date de colo colo…”, a comentat o admiratoare.

Vedeta a împlinit 38 de ani

Pe Andra, ziua de naștere a prins-o în județul natal, la botezul celui de-al doilea fiu al Vlăduței Lupău. Astfel, după creștinarea și petrecerea organizată pentru Isaia, la miezul nopții a fost sărbătorită și artista, care a împlinit 38 de ani. Săptămâna trecută, Andra și Cătălin Măruță au participat la botezul micuțului Isaia (care a avut loc în Cluj-Napoca), fiind nașii acestuia.

„Acum câteva zile, copiii și Cătălin s-au gândit să îmi facă o surpriză așa frumoasă de ziua mea în avans știind că urmează să fim plecați și am vrut să împărtășesc cu voi aceste momente. Vă mulțumesc mult pentru mesajele șii urările voastre, sunt foarte emoționată să văd că vă gândiți la mine și vă îmbrățisez pe toți”, a fost mesajul pe care Andra l-a scris în dreptul unei imagini în care apare înconjurată de cei dragi, având un tort în brațe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *