Prima pagină » Cancan » Andra Măruță a refuzat să pozeze nud. ,,Nu consider că mă reprezintă o astfel de postură…”

Andra Măruță a refuzat să pozeze nud. ,,Nu consider că mă reprezintă o astfel de postură…”

11 mart. 2022, 13:24,
BZI.ro, în Cancan

Una dintre cele mai frumoase și apreciate artiste din România, Andra Măruță, a refuzat să pozeze nud. Îndrăgita cântăreață nu a acceptat propunerile revistelor de profil și nu a fost impresionantă de sumele colosale pe care le-ar fi primit dacă s-ar fi lăsat fotografiată în ipostaze provocatoare.

Andra se bucură din plin de viață și de familia ei superbă, iar pe plan profesional are parte de succes și de aprecierea publicului. Dincolo de provocările din mariaj și de momentele tensionate, aceasta formează alături de Cătălin Măruță unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Iată ce spune celebra artistă despre căsnicia alături de bărbatul care i-a cucerit definitiv inima.

Andra Măruță nu a acceptat să pozeze nud

Andra este o apariție răvășitoare pe scena artistică din România. Mereu energică și zâmbitoare, artista cucerește publicul de fiecare dată cu vocea și atitudinea sa. La vârsta de 35 de ani, cântăreața arată spectaculos și face furori când apare la evenimentele mondene.

Aceasta este extrem de atentă cu aparițiile sale și încearcă mereu să fie departe de controversele și scandalurile din spațiul public. Vedeta se bucură de viața de familie, iar pe rețelele de socializare își surprinde fanii cu fotografii alături de soț și de copii.

Frumoasa Andra a recunoscut că la începutul carierei sale a primit numeroase propuneri să pozeze în Playboy sau în alte publicații de profil, dar aceasta a refuzat cu vehemență.

,,Imediat cum am împlinit 18 ani mi-au propus un pictorial Playboy. Nu am acceptat, le-am mulţumit frumos că s-au gândit la mine şi că, prin urmare, mă consideră o fată atractivă, mai ales că aveau un concept foarte artistic, şi ei sunt exigenţi de felul lor cu frumuseţea feminină, însă nu consider că mă reprezintă o astfel de idee, de postură. N-aş fi fost naturală, n-aş fi fost eu.”, a declarat celebra artistă.

O altă cântăreață celebră care nu a acceptat să pozeze goală este Elena Gheorghe. Vedeta face furori pe Instagram cu fizicul de invidiat și se mândrește cu soțul și copiii ei.

În schimb, printre vedetele care nu au ezitat să se afișeze în ipostaze îndrăznețe se află frumoasa cântăreață Lora. Aceasta și-a surprins admiratorii cu fotografii în ipostaze provocatoare, la fel ca Andreea Bănică, artista care a pozat în Playboy. Și Claudia Pătrășcanu s-a lăsat fotografiată goală în celebra revistă pentru bărbați, însă regretă pictorialul provocator care i-a afectat cariera artistică de mai târziu.

O apariție deosebită în showbiz-ul autohton este și Dana Săvuică. Aceasta a pozat de mai multe ori nud și face furori cu silueta de invidiat.

Ce spune celebra artistă despre provocările vieții de familie

Andra are o căsnicie de mai mulți ani alături de Cătălin Măruță, iar de când au devenit părinți, cei doi radiază de fericire. Artista a mărturisit că au existat și situații tensionate de-a lungul timpului, dar de fiecare dată a reușit să gestioneze coonflictele din cuplu împreună cu partenerul ei de viață.

Andra a vorbit despre mariajul ei și care sunt secretele unei relații de durată și fericite.

,,În 2022 vom aniversa 14 ani de la căsătorie şi 16 ani de când formăm un cuplu. Aş zice că fiecare an e diferit într-o relaţie, nu încerc să menţin sentimentul de „proaspăt îndrăgostiţi”, ci cred că ne reîndrăgostim unul de celălalt constant, pe măsură ce ne schimbăm şi observăm şi la celălalt o evoluţie. Eu nu mai sunt Andra de acum 14 ani, nici el nu mai este Cătălin din 2008, dar în fiecare zi ne-am spune iarăşi „Da” la starea civilă. (…)

O relaţie între doi oameni care se potrivesc nu este un efort continuu, multe lucruri vin de la sine, dar sunt situaţii când trebuie să fii conştient că celălalt are nevoie de tine. Este important să fii atent la toate gesturile pe care celălalt le face pentru tine şi să le apreciezi, fie că e un compliment, un mic-dejun pregătit cu dorinţa de a te răsfăţa sau faptul că ţine copiii ocupaţi ca să te poţi odihni o jumătate de oră în plus.”, a mărturisit cântăreața.

Frumoasa artistă Andra nu a acceptat să pozeze nud și a încercat mereu să fie departe de scandalurile din lumea mondenă. Vedeta se declară o femeie fericită și împlinită, având o carieră de succes în muzică și o familie superbă de care este tare mândră.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024