Prima pagină » Stiri si curiozitati » Andra Gogan și-a întâlnit idolul. “Am avut ocazia să mă întâlnesc cu Selena Gomez”

Andra Gogan și-a întâlnit idolul. “Am avut ocazia să mă întâlnesc cu Selena Gomez”

26 mart. 2021, 13:10,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Celebra vloggeriţă Andra Gogan și-a întâlnit idolul în Statele Unite ale Americii, tânăra influenceriţă are 22 de ani și doar 1.58m. A reușit să adune pe canalul ei peste 1 milion de subscriberi și să câștige bani frumoși din ce face.

Clipurile pe care aceasta le încarcă pe platforma online sunt monetizate și potrivit politicii aplicate de Youtube, 60% din câștiguri îi revin Andrei.

Andra Gogan și-a întâlnit idolul

Vloggerita iubește călătoriile și de curând a reușit să își întâlnească idolul.

”În ultimii ani, am ajuns de trei sau de patru ori în Statele Unite, iar asta nu e puţin lucru. Îmi şi plac călătoriile, dar în decursul acestora am deseori şi ocazia de a mă documenta, de a vedea cum funcţionează şi alţii reţelele sociale. Plus că fac şi treabă, adică filmuleţe video de documentare pentru canalele mele de tik tok sau de youtube.

Dar, mai ales în Statele Unite, am avut ocazia să-l întâlnesc pe idolul, Selena Gomez. Ca oricare alt om, am şi eu un idol, iar acesta e Selena, care e mai mare decât mine cu vreo cinci ani”, a declarat Andra pentru playtech.ro.

Are o relaţie aparte şi cu patronul spiritual al îndrăgostiţilor de pretutindeni, Sfântul Valentin, fiindcă o cheamă Alexandra Valentina Gabriela. Dar recunoaşte că încă îşi caută iubirea.

”Nu există un anume el în viaţa mea. Simt uneori că anumiţi băieţi par a fi atraşi de mine, dar nu a fost nimic serios până azi. Nici nu simt nevoia, fiindcă sunt încă un copil”, susţine Andra, cea care va împlini în luna aprilie 23 de ani.

Câți bani a pierdut în urma scandalului cu Selly

În urma scandalului din anul 2018, pe care Andra și fratele ei Răzvan l-au avut cu Selly, cei doi au avut mai multe pierderi financiare. Cei trei vloggeri au reușit să treacă peste acel moment, însă Răzvan Gogan a adus la acel moment niște lămuriri.

”Ai spus nişte lucruri pe care nu le-ai verificat înainte. În momentul acela au picat toate colaborările, eu fiind şi managerul Andrei (Gogan – n.r.), vorbisem cu foarte multe firme şi reuşisem să semnez cu trei sau patru clienţi foarte mari şi în total suma pierdută la trei ore după ce ai postat tu clipul cu răspunsul la piesa noastră, a fost de 30.000 de euro. Şi 100.000 de abonaţi. Muncă pierdută după patru luni de documentare. Ne-ai stricat imaginea, am pierdut contracte. În plus, m-am îmbolnăvit”, a povestit la acel moment Răzvan Gogan în vlogul de împăcare al lui Selly.

Andra Gogan și-a întâlnit idolul în Statele Unite ale Americii, unde a fost implicata in mai multe proiecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *