Prima pagină » Cancan » Andra Ghinea, declarații surprinzătoare după ce a leșinat pe stradă. ,,Nu pot să mă controlez, nu pot să-mi revin din plâns știind că nu am primit niciun ajutor…”

Andra Ghinea, declarații surprinzătoare după ce a leșinat pe stradă. ,,Nu pot să mă controlez, nu pot să-mi revin din plâns știind că nu am primit niciun ajutor…”

22 apr. 2022, 11:51,
în Cancan

Fosta iubită a lui Lino Golden, Andra Ghinea, a trecut recent prin clipe de coșmar după ce a leșinat pe stradă. Acesteia i s-a făcut rău la scurt timp după ce a ieșit din locuința sa. Vedeta este extrem de revoltată deoarece a zăcut într-o parcare fără ca vreo persoană să îi acorde ajutor. Andra Ghinea a împărtășit cu fanii din mediul online experiența dureroasă. Iată cum se simte fosta iubită a lui Lino Golden.

Andra Ghinea, revoltată de reacția oamenilor după ce a leșinat pe stradă

Una dintre cele mai răvășitoare apariții din mediul online, Andra Ghinea, a trecut recent prin clipe de coșmar după ce i s-a făcut rău și a leșinat pe stradă. Frumoasa vedetă a povestit pe rețelele de socializare experiența traumatizantă, fiind marcată de reacția celor din jur.

Din mărturisirile celei mai apreciate creatoare de conținut din România, se pare că aceasta a zăcut minute bune pe stradă fără ca cineva să îi acorde ajutor. Andra Ghinea și-a exprimat revolta în mediul online și le-a povestit fanilor prin ce a trecut.

,,Am coborât să-mi ridic un colet, încă din lift, când m-am uitat în oglindă am realizat că mi s-a spart un vas de sânge la ochi și aveam o pată roșie. La scurt timp după ce am ieșit în parcarea blocului, am avut un atac de panică și efectiv mi-am pierdut vederea. Am amețit, am încercat să fac câțiva pași și să mă ghemuiesc pentru că simțeam că leșin, însă nu am mai reușit. M-am izbit inconștientă cu capul de zid, apoi am căzut lată la pământ. (…)

Am reușit să mă trezesc, nu îmi mai aduc aminte absolut nimic, însă deveneam din ce în ce mai conștientă și vedeam cum trec oameni pe lângă mine și nimeni nu îmi oferea niciun ajutor, eu neavând vlagă să vorbesc sau să mă ridic. Nu pot să mă controlez, nu pot să-mi îmi revin din plâns știind că eu am zăcut în mijlocul parcării și nu am primit niciun ajutor. Puteam fi oricine.”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Cum se simte fosta iubită a lui Lino Golden după tragicul eveniment

Andra Ghinea este extrem de apreciată de public, iar pe rețelele de socializare se bucură de un real succes. Postările tinerei au un număr impresionant de urmăritori. Focoasa șatenă face furori și la evenimentele mondene cu fizicul de invidiat și ținutele provocatoare.

Aceasta a ajuns în atenția publicului după ce a avut o relație cu celebrul artist Lino Golden. Povestea lor de dragoste a fost una controversată, având în vedere numeroasele certuri și împăcări dintre cei doi. După o relație tumultuoasă, Andra Ghinea și iubitul ei faimos s-au despărțit.

Dincolo de trecutul amoros controversat, Andra Ghinea continuă să facă furori cu aparițiile incendiare și activitatea din mediul online. De un succes impresionant se bucură și Diana Enache. Frumoasa artistă este extrem de apreciată de publicul autohton, iar în ultima perioadă a trecut prin transformări fizice spectaculoase, spre încântarea admiratorilor. Fiica lui Adrian Enache atrage privirile tuturor și se mândrește cu o formă fizică de invidiat.

O altă vedetă care arată spectaculos este Gina Pistol. Partenera de viață a lui Smiley se menține în formă, iar de când a devenit mamă aceasta radiază de fericire. Vedeta este o prezență răvășitoare în showbiz-ul autohton, însă aceasta a fost criticată uneori pentru aparițiile îndrăznețe.

Fosta iubită a lui Lino Golden a trecut prin clipe de coșmar după ce a leșinat pe stradă. Tânăra se simte bine în prezent, dar se declară revoltată de faptul că oamenii treceau pe lângă ea indiferenți. Aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care își exprimă revolta și totodată îngrijorarea.

,,Indiferent de om sau animal, vă rog din suflet să ajutați dacă vedeți pe cineva care nu e în apele lui sau are nevoie de ajutor. Deschide ochii, uită-te în jurul tău și oferă ajutorul oricărei vietăți. Haideți să fim oameni, pnetru că un caz de genul, de multe ori, poate fi fatal. Eu sunt bine, doar Dumnezeu a fost cu mine atunci.”, a scris vedeta.

Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a trecut prin clipe de coșmar după ce a leșinat pe stradă. Tânăra este revoltată de faptul că nu a primit ajutor din partea trecătorilor și a postat un mesaj pe rețelele de socializare. Aceasta este extrem de activă în mediul online și se bucură din plin de aprecierea publicului.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`