Prima pagină » Actualitate » Andra, derapaj verbal la adresa unui bărbat care striga „Delia”: „Să-i mănânci c**u!”

Andra, derapaj verbal la adresa unui bărbat care striga „Delia”: „Să-i mănânci c**u!”

08 oct. 2024, 08:31,
în Actualitate

Andra a avut un derapaj verbal la adresa unui bărbat care striga „Delia”. Prezentă la un eveniment, artista a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit pe cineva scandând numele Deliei. Nimeni nu se aștepta din partea unei vedete precum Andra să reacționeze trivial.

Andra, reacție suburbană la adresa unui bărbat care striga „Delia”

Andra este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute artiste din România. Recent, vedeta și-a surprins neplăcut fanii. Artista a fost prezentă la un eveniment, iar la plecare fanii au așteptat-o și au vrut să facă fotografii cu ea. Cântăreața a făcut o baie de mulțime, însă lucrurile au lut o turnură neașteptată atunci când cineva a scandat numele Deliei.

De multe ori s-a vorbit despre o presupusă rivalitate între cele două artiste, iar acum Andra a alimentat și mai mult această ipoteză. Ei bine, când a auzit că un bărbat a strigat „Delia”, cântăreața a avut o reacție ce i-a lăsat pe mulți cu gura căscată. Unii au taxat-o pentru derapajul verbal, în timp ce alții au aplaudat-o și s-au amuzat copios.

În condițiile în care Andra s-a plâns că este împinsă de toată lumea, un bărbat a strigat-o Delia. În acel moment, Andra și-a ieșit din fire și a reacționat golănește.

„Mânca-i-ai c**u! Ai glume în program? Să-i mănânci c***l lui Delia”, a fost reacția Andrei.

De unde provine rivalitatea dintre Andra și Delia

De mult timp se vorbește despre o presupusă rivalitate ce ar exista între Andra și Delia. Cele două sunt artiste de succes, însă nu au colaborat niciodată, fapt ce a alimentat și mai mult speculațiile.

Însă, în urmă cu ceva timp, Andra vorbea despre acest lucru și spunea că se amuză copios pe această temă și că rivalitate este inexistentă și creată doar de taberele de fani.

„Eu sunt mulțumită de oamenii care mă iubesc pe mine. Culmea e că eu nu am un sentiment din ăsta de ranchiună, de concurență. Suntem atât de diferite. Ne mai întâlnim și râdem. Eu nu am cum să mă uit la un artist care cântă frumos decât într-un mod admirativ.

Trebuie să ascultăm, mă uit să văd ce cântă și alți artiști. Sunt o tipă competitivă, dar competiția e cu mine, cu drumul meu. Nu pot să mă compar cu alt artist. Fiecare avem lucruri diferite”, a spus Andra.

Și Delia a vorbit despre presupusa rivalitate.

„Oamenii sunt mai ocupați să alimenteze niște lucruri inexistente, pentru propriul orgoliu și propriul entertainment. Oamenii pot creea conflicte acolo unde nu există”, a declarat Delia.

Atât Delia, cât și Andra, au susținut că între ele nu există nicio urmă de rivalitate, și că se susțin reciproc, fiind amândouă în această industrie de ani de zile.

„Oare cum ar putea cineva să se gândească în felul următor… că eu aș avea ceva de rău de spus la adresa ta. Când tu ai o voce foarte bună, cânți foarte bine, faci super show-uri”, a concluzionat Andra.

Acum, Andra a avut un derapaj verbal la adresa unui bărbat care striga „Delia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`