Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra are un ritual mai putin întâlnit atunci când urcă pe scenă. Așa își învinge emoțiile și se relaxează

Andra are un ritual mai putin întâlnit atunci când urcă pe scenă. Așa își învinge emoțiile și se relaxează

18 feb. 2022, 23:59,
în Cancan ultimă oră

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Cântăreața formează un cuplu de mulți ani cu Cătălin Măruță, iar împreună au doi copii minunați, David și Eva. Andra cântă pe scenă de aproape 20 de ani, iar vocea sa este inconfundabilă. Înainte de a urca pe scenă, artista și-a creat un ritual care o ajută să învingă emoțiile și să dea tot ce e mai bun în fața publicului.

Andra are emoții de fiecare dată când intră pe scenă

Deși cântă în fața oamenilor de aproape două decenii, Andra are emoții de fiecare dată când intră pe scenă. Artista este pasionată de muzică și le transmite tuturor o stare de bine atunci când își interpretează melodiile. Vedeta a recunoscut că apelează la un gest neașteptat înainte de a cânta în fața spectatorilor.

Andra este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Vedeta are succes pe plan muzical, fiind una dintre cele mai bune voci de la noi. Alături de Cătălin Măruță, artista și-a construit o familie minunată și adoră să petreacă timpul alături de copiii ei.

Ce ritual are Andra înainte de a urca pe scenă

Vocea ei inconfundabilă sună atât de bine, iar oamenii sunt fericiți de fiecare dată când o ascultă. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că înainte de a urca pe scenă, Andra are un ritual mai puțin întâlnit. Artista a mărturisit că înainte de a apărea în fața publicului are un ritual care o ajută să treacă peste emoție și să se relaxeze. Andra a spus că este o rugăciunea pe care o spunea înainte de culcare.

„Să spun o rugăciune în gând nu vine dintr-o teamă, ci este o activitate care îmi reconectează mintea cu corpul, ceea ce mă ajută, mai ales dacă am emoţii. Mă ajută amintirea senzaţiei de relaxare pe care o aveam atunci când spuneam rugăciunea aceasta în copilărie, înainte de culcare, lângă mama mea”, a spus Andra pentru OK Magazine.


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *