Prima pagină » Cancan » Andra, acuzată că a greșit versurile imnului, aseară, la meciul România – Elveția . „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță” – VIDEO

Andra, acuzată că a greșit versurile imnului, aseară, la meciul România – Elveția . „Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță” – VIDEO

22 nov. 2023, 13:47, 1 ,
în Cancan

Andra a primit mai multe reproșuri că a greșit versurile imnului, aseară, la meciul România – Elveția. Alături de celebra artistă, 50.000 de oameni au cântat cu emoție și entuziasm versurile „Deșteaptă-te, române!”, iar interpretarea sa a fost impresionantă.

Prezentă pe podium, Andra Măruță a adus o emoție puternică în inimile tuturor celor prezenți pe Arena Națională și în fața televizoarelor. Se pare că artista chiar a adus noroc echipei naționale, care a câștigat meciul cu scorul de 1-0.

Andra, acuzată că a greșit versurile imnului

După ce a cântat Imnul Național, Andra a postat pe platformele de socializare despre această experiență emoționantă.

„Cântarea imnului României pe un stadion cu peste 50.000 de suporteri este o onoare imensă! Am fost o parte din cea mai puternică voce a serii, iar sentimentul de a striga împreună ‘Hai România’ este absolut extraordinar!”, a scris soția lui Cătălin Măruță pe Instagram.

Andra a precizat că s-a simțit foarte fericită că a avut ocazia să cânte imnul alături de suporteri.

„Bucuria de a cânta imnul României alături de cei mai adevărați suporteri este pur și simplu de neegalat! Împreună formăm cea mai puternică voce de susținere a echipei noastre”, a mai scris artista pe rețeaua de socializare.

Deși majoritatea internauților au felicitat-o pentru interpretarea sa, au existat și guri rele, care au găsit ceva de comentat.

„Se vede că te-a șlefuit Costi Ioniță, astfel nu ai fi stâlcit imnul zicând „croiește-ți altă soarte””, a comentat o persoană.

Andra nu a vrut să lase lucrurile nelămurite, așa că i-a răspuns acesteia în comentarii.

„Am cântat varianta oficială! Te invit să cauți imnul pentru a te convinge! Apoi poți reveni cu scuze, dacă nu e prea mult”, este reacția Andrei.

Andra Măruță, criticată de internauți pentru că ar fi luat în greutate

Andra Măruță a fost făcută praf de internauți, după o apariție pe care a avut-o pe scenă, la un concert. Îmbrăcată într-o costumație elegantă, cu inserții de pietricele, cântăreața a întreținut atmosfera, a cântat și a dansat în fața celor prezenți. De altfel, a zâmbit tot timpul, s-a învârtit pe scenă și a bătut din palme. Deși a avut o apariție strălucitoare la eveniment, internații nu au „iertat-o” nicio secundă, potrivit Cancan.ro.

Mai mulți internauți au comentat ținuta pe care a îmbrăcat-o artista, susținând că ar fi luat câteva kilograme în plus. Unii dintre ei au adus în discuție și numele Gabrielei Cristea, vedeta fiind și ea, la rândul ei, criticată pentru aparițiile televizate sau în public.

Acum, după ce a intonat imnul României, la începutul meciului naționalei cu Elveția, Andra a primit mai multe reproșuri că a greșit versurile.

Comentarii
  • bravo Andra,asa este varianta oficiala cum ai cantat tu.
    carcotasii sunt peste tot.
    noi sa fim sanatosi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *