Prima pagină » Cancan » Andra a vorbit despre silueta ei, recunoscând că nu e gravidă, ci doar… grasă. Ce dietă ține acum

Andra a vorbit despre silueta ei, recunoscând că nu e gravidă, ci doar… grasă. Ce dietă ține acum

17 iul. 2024, 10:04,
BZI.ro, în Cancan

Sătulă de zvonurile care circulă pe internet, Andra a vorbit deschis despre silueta ei, recunoscând că nu e gravidă, ci doar… grasă. Vedeta făcut mai multe dezvăluiri în podcastul colegului de juriu de la „Românii au talent”, Mihai Bobonete. Cu această ocazie, Andra a aflat și care sunt curiozitățile internauților cu privire la persoana ei.

Îndrăgita vedetă Andra, în vârstă de 36 de ani, este o persoană foarte sinceră, chiar dacă acest lucru o dezavantajează uneori! Invitată la podcastul lui Mihai Bobonete, artista a vorbit fără complexe despre kilogramele ei, ba chiar a făcut haz de necaz că toată lumea o întreabă dacă e gravidă. Soția lui Cătălin Măruță recunoaște că e o gurmandă și că s-a apucat să țină o celebră dietă, potrivit LPF.

Andra a vorbit despre silueta ei, recunoscând că nu e gravidă, ci doar… grasă

Andra a făcut față unui subiect delicat pentru multe femei: greutea corporală. Invitată în cea mai nouă ediție a podcastului „DA BRAVO!”, solista a oferit o mostră sănătoasă de autoironie și umor. Mihai Bobonete nu a menajat-o deloc, pentru că sunt prieteni și vecini, și a tachinat-o așa cum știe el, cu naturalețe. Ba chiar i-a pus în față o farfurie imensă cu cartofi prăjiți și ouă ochiuri.

Solista a recunoscut că dorința și motivația de a slăbi trebuie să vină doar de la ea, nu ca urmare a unor comentarii sau bârfe, de la unul, de la altul.

„Mi-am, dat seama de un lucru, că trebuie să plece de la tine chestia asta, e de cum te simți tu. Și până nu-mi dau eu seama că nu mă simt bine în costum de baie, în vacanță… Mai poți păcăli cu o haină largă, cu un corset”, a spus Andra.

Mihai Bobonete nu a închis subiectul acesta foarte repede, ci i-a mai citit Andrei câteva curiozități pe care oamenii le au despre ea. Astfel, un top al căutărilor pe Internet se referă la „vârstă”,„copii” și nu în ultimul rând dacă este gravidă.

„Nu, sunt doar grasă. Îmi place mâncarea. Știi cum e, unul pune pe picioare, altul pune pe burtă, pe fund, la mine mâncarea se pune pe burtică și normal că par gravidă. Am fost la concerte și venea lumea, doamna Andra, felicitări. Nu, doamnă, sunt grasă, vă rog să nu-mi mai spuneți că sunt gravidă, prefer să-mi spuneți că sunt grasă”, a punctat, Andra, cu umor.

Andra a început să țină dietă

Andra a recunoscut că a început o dietă, un stil de viață mai degrabă, extrem de popular la ora actuală, „intermittent fasting” (post intermitent).

„Am început fasting, nu mai mănânc după 6 seara”, a spus partenera lui Măruță.

Postul intermitent este o formă de post care implică repaus alimentar total într-un anumit interval de timp. De exemplu, metoda 16/8 implică renunțarea la orice aliment pentru un interval de 16 ore, mesele fiind consumate în decursul celor 8 ore rămase.

Mihai Bononete a lăudat-o pe Andra pentru felul în care se gătește la ea în casă și a recunoscut că e greu să te abții la așa mâncare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
17 iulie 2024
17 iulie 2024