Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andra a stârnit controverse cu ultima apariție. Soția lui Măruță, însărcinată pentru a treia oară?

Andra a stârnit controverse cu ultima apariție. Soția lui Măruță, însărcinată pentru a treia oară?

18 mai 2021, 14:19,
în Cancan ultimă oră

Întrebarea pe care toți fanii Andrei Măruță și-au pus-o în ultima perioadă: ”Este sau nu vedeta însărcinată?” Andra Măruță și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele apariții din cadrul emisiunii pe care o jurizează, ”Românii au Talent”.

Vedeta a recunoscut de câteva ori că în timpul pandemiei de coronavirus, cât timp au fost sălile de sport închise, a luat în greutate.

Andra a stârnit controverse cu ultima apariție

Celebra cântăreață a ținut să lămurească lucrurile, la acea vreme, după ce internauții au asaltat-o cu mesaje referitoare la o posibilă a treia sarcină.

„ Am reînceput sportul acasă. Bineînțeles că sălile de sport sunt închise. Am început și dieta, mai multă apă, mai puțină mâncare, dar am mese regulate. Iar acum mă duc să îmi fac manichiura, mă duc la Mari și abia aștept.

Sunt binedispusă cred că asta se datorează faptului că am început sportul, pentru că îmi dă un vibe și io energie foarte bună.

Deși, după perioada de COVID, trebuie să recunosc că am avut o perioadă în care mă simțeam foarte obosită. Încep să mă simt mai bine, mai energică și sper să simțiți și voi asta”, spune Andra, în urmă cu câteva săptămâni, pe Instagram.

Andra Măruță a stârnit din nou semne de întrebare

Cu ultima apariție din Semifinala ”Românii au talent”, Andra și-a luat prin surprindere fanii.

Artista a purtat două rochii superbe în prima gală a semifinalei, în care i se vedea puțin burtica crescută. Ei bine, în urma acestor fotografii, internauții s-au gândit la posibilitatea că soția lui Măruță așteaptă al treilea copil. De această dată, Andra nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest lucru, așa cum a făcut-o acum câteva luni.

Andra a făcut parte din juriul emisiunii „Vocea României” în sezonul 8, alături de Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă. În următorul sezon, artista a fost înlocuită cu Horia Brenciu, care mai jurizase și în primele trei sezoane. Invitată în podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, Andra a mărturisit ce a determinat-o să renunțe la jurizarea în cadrul competiției muzicale.

„Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României. Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente. Dacă viața mea eu mi-am ales-o să fie pe pace și pe bucurii, de ce să aleg?”, a dezvăluit Andra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024