Prima pagină » Cancan » Andi Moisescu, umilit de Olivia Steer, pe o rețea socială. De la ce a pornit totul

Andi Moisescu, umilit de Olivia Steer, pe o rețea socială. De la ce a pornit totul

28 feb. 2022, 10:16,
în Cancan

Deși formează unul din cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, Andi Moisescu și Olivia Steer mai au și opinii diferite. Așa s-a întâmplat și de curând când, pe o rețea socială, cei doi au avut divergențe cu privire la războiul dintre Ucraina și Rusia.

Soția celebrului prezentator tv s-a declarat plictisită și indiferentă de ce se întâmplă în Ucraina, Andi Moisescu s-a declarat solidar cu vecinii noștri.

Andi Moisescu, umilit de Olivia Steer

Olivia Steer a spus că a luat-o, deja, “somnul” de la actualitatea geo-politică care a pus pe jar întreaga lume, precizând, totodată, că așteaptă “invazia extratereștilor”, mult mai importantă.

“Nu vă mint: de la actualitatea asta geo-politică, atât de imprevizibilă, m-a luat somnul. Când se anunță, finally, invazia extratereștilor, vă rog eu mult, să mă trageți de mânecă sau să mă treziți, dacă am adormit, ca să râdem bine cu toții”, a postat Olivia Steer, umilindu-l pe Andi Moisescu în fața tuturor.

Prezentatorul de la Pro TV a distribuit pe pagina sa o postare a trustului unde lucrează și prin care anunță că este solidar cu ceea ce se întâmpla în Ucraina.

“Pro TV este alături de poporul ucrainean. Decizia campaniei după declanșarea crizei umanitare din țara vecină”, este postarea lui Andi Moisescu.

Ce au spus fanii de reacțiile celor doi

Faptul că Olivia Steer și Andi Moisescu au viziuni diferite pe seama războiului dintre Ucraina și Rusia i-a mirat inclusiv pe care care îi urmăresc pe cei doi, pe rețelele sociale.

“Nimeni nu mă poate convinge că te poți delimita 100% de credințele partenerului tău de viață și încă să fii în acea relație. Că poate Andi Moisescu să traiască într-o realitate paralelă de nevastă-sa fără să îi împărtășească (behind closed doors) niște viziuni. Au copii, trebuie să ia decizii împreună, cum reușești să faci lucrurile astea și să fii la polul opus față de partener?”, a fost reacția unei fane.

Andi Moisescu, despre mariajul cu Olivia Steer

Jurnalistul susține că nu are un secret anume pentru asta, dar consideră că respectul și iubirea sunt cele mai importante. Cu trecerea anului consideră că discuțiile controversate se duc cu trecerea timpului și devin unele constructive, din care ambii parteneri învață ceva.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată.
Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a declarat Andi Moisescu pentru VIVA.

Andi Moisescu mărturisește că încearcă să fie un bărbat romantic când sunt doar el și Olivia și o uimește cum știe mai bine. Ține foarte mult la intimitatea lor și consideră că este nevoie și de momente romantice pentru a ține relația la nivelul la care își doresc.

Întrebat în urmă cu ceva timp dacă Olivia Steer este geloasă pe femeile care-i scriu, jurnalistul a evitat răspunsul. Totuși, a explicat că nu este foarte curtat și femeile nu îi dau târcoale, dar mai primește comentarii publice, pe care, însă, soția lui le tratează așa cum trebuie și nu se supără.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`