Prima pagină » Radio » Actualitate » Andi Moisescu și Olivia Steer au avut o nuntă ca în povești. Cum arătau cei doi în urmă cu 19 ani

Andi Moisescu și Olivia Steer au avut o nuntă ca în povești. Cum arătau cei doi în urmă cu 19 ani

30 oct. 2023, 09:41,
BZI.ro, în Radio

Andi Moisescu și Olivia Steer au avut o nuntă ca în povești, în urmă cu 19 ani, la doar un an după ce au început să formeze un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la o petrecere în Ajun de Crăciun, cu ajutorul unui amic comun. Acum, Andi Moisescu și Olivia Steer au o familie frumoasă, binecuvântată cu doi băieți, ambii adolescenți.

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu din anul 2003. Cei doi s-au căsătorit un an mai târziu, în 2004, și împreună au doi copii, David (17 ani) și Luca (15 ani). Pe 26 octombrie 2023, juratul de la „Românii au talent” a împlinit 51 de ani. Cu ocazia aniversării omului de radio și televiziune, acesta a publicat mai multe imagini de la nunta sa cu Olivia Steer.

Andi Moisescu și Olivia Steer, nuntă ca-n povești

Andi Moisescu și Olivia Steer formează un cuplu de 20 de ani, dintre care 19 în calitate de soț și soție. S-au cunoscut în 2002, în Ajunul Crăciunului, la inițiativa lui Andi și cu ajutorul unui amic comun. Și-au petrecut seara într-un grup mai mare de prieteni, fără nicio bănuială din partea Oliviei că Andi o plăcea.

După acea primă întâlnire, Olivia Steer a plecat la Târgu Mureș, la sora ei, iar Andi Moisescu în Spania. Au ținut legătura prin apeluri și mesaje telefonice. Andi i-a trimis mesaje de ziua ei, 30 decembrie, și de Anul Nou, iar după vacanță s-au revăzut. La următoarea întâlnire au descoperit că aveau multe lucruri în comun și că se plăceau foarte tare.

Andi Moisescu și Olivia Steer s-au logodit în august 2003, iar nunta lor a avut loc pe 25 septembrie 2004. Petrecerea de la restaurantul Casa Doina a reunit peste 200 de invitați din televiziune și lumea artistică. Printre aceștia s-au numărat Amalia Enache, Andreea Esca, Mihai Codreanu, Paula Herlo, Elena Lasconi, Roxana Ciuhulescu, Corina Dănilă, Andreea Liptak, Răzvan Spiridon și Mihai Dedu, printre alții.

La începutul petrecerii, Andi Moisescu i-a cântat Oliviei Steer melodia lor preferată, „Wonderful tonight”, a lui Eric Clapton. Tortul lor a avut trei etaje și a fost opera unui designer din Austria, în timp ce atmosfera a fost întreținută de Leo Iorga și Cornelia Catanga. Olivia a purtat o rochie superbă semnată Doina Levinza, iar Andi un costum cu sacou negru și pantaloni negri cu dungi albe. Pentru buchetul miresei s-au folosit trandafiri albi.

Cum se rezolvă divergențele de opinii în familia Moisescu – Steer

În noiembrie 2021, în exclusivitate pentru Unica.ro, Andi Moisescu spunea ce fac el și Olivia când au opinii diferite.

„Nu dețin niciun secret pe care alții nu-l știu. Poate doar mă străduiesc mai mult. În primul rând, să și ascult, nu doar să vorbesc. Și după aia, să nu fac vreo obsesie din a avea dreptate. Cât privește viziunile diferite, ele au existat și vor exista întotdeauna, peste tot. Faptul că cineva are astăzi o opinie diferită de a mea nu înseamnă că nu și-o poate schimba mâine. Sau că n-o să mi-o schimb eu pe a mea, într-o zi. Sau, dacă n-o s-o schimbe niciunul dintre noi, nu înseamnă că nu putem conviețui într-un astfel de context”.

În ceea ce privește diferența de vârstă dintre cei doi, aceasta este de 3 ani. Andi Moisescu a împlinit 51 de ani pe 26 octombrie 2023, iar Olivia Steer va împlini 48 pe 30 decembrie anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
13 iulie 2024
13 iulie 2024