Andi Moisescu nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Ce pasiuni nebănuite are celebrul prezentator

18 mart. 2022, 11:22
BZI.ro, în Cancan

Unul dintre cei mai apreciați oameni de televiziune din România, Andi Moisescu, nu ține cont de vârstă și se bucură de viață. Carismaticul prezentator are un succes impresionant în carieră și o căsnicie frumoasă alături de Olivia Steer. Dincolo de lumina reflectoarelor, Andi Moisescu este discret când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este acesta în ipostaza de soț și tată, dar și ce pasiuni nebănuite are celebrul prezentator.

Andi Moisescu nu ține cont de vârstă și se bucură de viața de familie

La vârsta de 49 de ani, Andi Moisescu se declară un bărbat împlinit. Carismaticul om de televiziune se bucură de aprecierea publicului și a colegilor de breaslă. Energic și mereu cu o atitudine pozitivă, Andi Moisescu reușește să cucerească publicul de fiecare dată când apare pe marile ecrane.

Dincolo de succesul în carieră, acesta are o familie superbă și doi copii de care este tare mândru. Juratul de la ,,Românii au talent” formează împreună cu Olivia Steer unul dintre cele mai frumoase și longevive cupluri din showbiz-ul autohton. În pofida controverselor ce au mai apărut în spațiul public după ce soția sa a surprins cu unele declarații, cei doi sunt mai fericiți ca oricând.

Puțini sunt cei care știu cum este Andi Moisescu în ipostaza de soț și tată. Acesta a dezvăluit care sunt ,,secretele” mariajului său de atâția ani și cum gestionează conflictele din cuplu împreună cu partenera lui de viață.

,,N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată.

Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate.”, a declarat Andi Moisescu.

De viața de familie se bucură din plin și Cătălin Rizea, soțul frumoasei artiste Adda. Acesta este alături de partenera lui de viață, o susține mereu și are succes în afaceri. De asemenea, prezentatorul rubricii Meteo de la Antena 1, Mihai Jurca, are o biografie impresionantă și este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România.

Și carismaticul Valentin Butnaru se bucură de succes la o vârstă surprinzătoare, la fel ca Andrei Ștefănescu, care se declară un bărbat împlinit de când a devenit tată.

Care sunt marile pasiuni ale celebrului prezentator

Puțini sunt cei care știu că îndrăgitul jurat de la ,,Românii au talent”, Andi Moisescu, adoră sporturile extreme și iubește adrenalina. Dincolo de lumina reflectoarelor, acesta preferă să meargă în vacanțe împreună cu familia și să practice tot felul de sporturi, printre care și snowboarding-ul.

În cadrul unui interviu, Andi Moisescu a vorbit despre marea sa pasiune din timpul liber și ce activități face împreună cu copiii și soția sa.

,,Am uitat și ce vârstă am și cum mă cheamă, și cu ce mă ocup. Am început să visez numai snowboarding. Nici nu știu ce să zic că m-a prins mai tare. Cel mai probabil senzația de libertate.

Am început să promovez snowboarding-ul până și-n emisiunile mele. Mi-am pus copiii pe snowboard, încă de la 5 ani. Nu știu cum ar fi arătat viața mea fără snowboarding, de 9 ani încoace. Nici nu vreau să-mi închipui. Pentru că nu știu cum altfel aș fi ajuns să mă pot bucura ca un copil. M-am apucat de snowboarding la 41 de ani.”, a declarat acesta.

La vârsta de 49 de ani, Andi Moisescu are o carieră de succes în televiziune și o familie frumoasă de care este tare mândru. Celebrul prezentator este apreciat de public și de colegii de breaslă, iar în plan personal se declară un bărbat împlinit.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *