Prima pagină » Cancan » Andi Moisescu face dezvăluiri din căsnicia cu Olivia Steer. Iată cum a cucerit-o

Andi Moisescu face dezvăluiri din căsnicia cu Olivia Steer. Iată cum a cucerit-o

12 oct. 2021, 12:23,
în Cancan

Cunoscutul jurat și realizator TV Andi Moisescu, care este căsătorit cu Olivia Steer de 17 ani, a dezvăluit cum și-a cucerit soția. Simpaticul prezentator TV a povestit că a durat detul de mult până i-a intrat în grații acesteia. Și totuși, cei doi s-au cunoscut din întâmplare, grație unui prieten comun care i-a întrebat separat ce părere au unul despre celălalt.

Andi Moisescu este fără doar și poate unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Pro TV. Acesta moderează show-ul „Pe bune?!”, „Apropo TV” și totodată e și jurat la „Românii au talent”. Și dacă din punct de vedere profesional o duce foarte bine, același lucru se întâmplă și în viața lui de familie. Andi este căsătorit din 2004 cu Olivia Steer, cei doi având împreună doi copii – David și Luca.

Andi Moisescu și Olivia Steer, 17 an de mariaj

Prezentatorul TV povestește că a avut de furcă până i-a intrat în grații Oliviei Steer. Juratul de la „Românii au talent” a dezvăluit recent cum a cunoscut-o și cucerit-o pe cea care îi este acum soție. Andi Moisescu a precizat totodată și cât de mult a așteptat până să formeze un cuplu cu ea. Andi și Olivia sunt căsătoriți de 17 ani și formează împreună o familie frumoasă, având doi copii. Recent, Andi Moisescu a povestit că nu i-a fost deloc ușor să o cucerească pe partenera lui.

În cadrul unui podcast realizat recent de Mihai Bobonete, prezentatorul tv a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția lui și cum a reușit aceasta să îi atragă atenția. Andi Moisescu a dezvăluit că a auzit de Olivia din întâmplare, deși ea lucra în cadrul aceluiași post de televiziune unde el își desfășura activitatea. Prezentatorul a povestit faptul că un vecin de palier a fost cel care i-a menționat-o pe actuala lui soție, pentru că era vechi prieten cu ea și proveneau din același oraș.

„Am cunoscut-o cu doi ani înainte să ne căsătorim, am cunoscut-o în mediul nostru, al televiziunii. Înregistram celebrul imn de 1 decembrie. Atunci am cunoscut-o. Știam de ea, îmi atrăsese atenția un vecin de bloc, de palier, care era tot din Oradea, prieten din copilărie cu ea. «Știi că eu sunt prieten vechi cu o colegă de-a ta?», «Cu cine?», și mi-a zis de Olivia. Era corespondent pe vremea aceea. Chiar n-o știam”, a spus Andi Moisescu, în cadrul podcastului amintit.

Olivia Steer s-a lăsat greu cucerită

Andi Moisescu a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să îi intre în grații soției lui. Astfel, Olivia Steer a fost o femeie care s-a lăsat greu cucerită, astfel încât juratul a fost nevoit să apeleze la tot felul de trucuri, ca să o înduplece. În cazul Oliviei, Andi recunoaște că a fost o șansă dintr-un milion să fie aliniate toate planetele, iar el nu a ratat-o.

„Atunci am văzut-o cu adevărat. Și de atunci, ușor, ușor… Bine, ușor… că a fost greu! A fost greu s-o cuceresc, orădeanca, ardeleanca, s-a lăsat greu”, a mai adăugat Andi Moisescu.

Totodată, el spune că probabil a contat că era o persoană matură. Pe atunci, când s-au căsătorit, Andi Moisescu avea 32 de ani iar Olivia Steer și-a dat seama despre el că e un om al proiectelor de durată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`