Prima pagină » Radio » Actualitate » Andi Moisescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Olivia Steer. Ce spune prezentatorul despre divorț

Andi Moisescu, dezvăluiri despre căsnicia cu Olivia Steer. Ce spune prezentatorul despre divorț

24 feb. 2022, 08:55,
în Radio

Recent, Andi Moisescu a vorbit despre mariajul său dar și de ce nu se pune problema unui divorț de Olivia Steer, soția sa. Juratul de la Românii au Talent și prezentatoarea TV s-au cunoscut în urmă cu aproape 20 de ani la un prieten comun. Doi ani mai târziu s-au căsătorit și au împreună doi copii, iar mariajul lor rezistă mai bine ca oricând.

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer de aproape 18 ani și își aduce aminte că s-a chinuit destul de mult până să o cucerească. Mai mult, cu toate că lucrau la același trust, Andi și Olivia s-au cunoscut întâmplător la petrecerea unui prieten comun. Unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Pro TV, Andi o duce foarte bine și în plan personal. Juratul de la Românii au Talent și Olivia Steer au împreună doi copii – David și Luca, de care sunt foarte mândri.

Andi Moisescu, despre căsnicie și divorț

Unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști de la noi din țară, Andi Moisescu se bucură de un mare succes și este foarte apreciat pentru ceea ce face. Iar în plan personal îi merge de minune, având o familie frumoasă și o soție pe care o iubește foarte mult. Recent, celebrul om de televiziune a vorbit despre relația lui și secretul unei căsnicii fericite. Andi trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de celebra Olivia Steer, cu care s-a căsătorit în anul 2004 și au împreună doi copii.

Cei doi sunt împreună de mult timp și se iubesc foarte mult, deși au mai apărut și neînțelegeri între ei. Toată lumea se întreabă cum de a rezistat mariajul lor, motiv pentru care Andi Moisescu a vorbit despre acest subiect. Jurnalistul susține că nu are un secret anume pentru asta, dar consideră că respectul și iubirea sunt cele mai importante. Totodată, el consideră că discuțiile în contradictoriu se duc odată cu trecerea timpului și devin unele constructive, din care ambii parteneri învață ceva.

„N-am un secret propriu. Cred că ține, în cele din urmă, de fiecare în parte. Mă rog, e mult mai ușor atunci când oamenii se iubesc. Mai ales dacă iubirea e necondiționată. Nu vreau să pozez în vreun expert, departe de mine gândul. Dar, o să vezi, după 10-15 ani de căsnicie, se tensionează tot mai rar discuțiile. Te enervezi mai puțin și te bucuri mai mult. Mai ales dacă nu ții cu dinții să ai dreptate”, a declarat Andi Moisescu.

Andi Moisescu este un bărbat romantic

Simpaticul prezentator TV mărturisește că încearcă să fie un bărbat romantic când sunt doar el și Olivia și o uimește cum știe mai bine. Andi Moisescu ține foarte mult la intimitatea cuplului și consideră că este nevoie și de momente romantice pentru a ține relația la nivelul la care își doresc.

Întrebat în urmă cu ceva timp dacă Olivia Steer este geloasă pe femeile care-i scriu, jurnalistul a evitat răspunsul. Totuși, a explicat că nu este foarte curtat și femeile nu îi dau târcoale, dar mai primește comentarii publice, pe care, însă, soția lui le tratează așa cum trebuie și nu se supără. Altfel spus, în cazul lui Andi Moisescu și al soției sale, Olivia Steer, nici nu poate fi vorba de divorț, așa cum a mai speculat uneori presa de scandal.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *