Prima pagină » Cancan » Andi Moisescu, de la „Românii au talent”, foarte discret când vine vorba de cei doi copii pe care îi are cu Olivia Steer

Andi Moisescu, de la „Românii au talent”, foarte discret când vine vorba de cei doi copii pe care îi are cu Olivia Steer

21 oct. 2021, 14:58,
BZI.ro, în Cancan

Andi Moisescu, unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent”, are doi copii cu prezentatoarea Olivia Steer, cu care formează un cuplu din 2003. Când vine vorba de familia sa, vedeta TV este foarte discretă, rare fiind ocaziile în care acesta vorbește despre soție ori copii. Recent, în emisiunea matinală de la Pro TV, celebrul jurat a mărturisit că se simte foarte apropiat de fiii săi.

Andi Moisescu lucrează în televiziune de trei decenii. La doar 18 ani, acesta a fost angajat la postul de televizune Pro TV. Deși a primit multe oferte tentante din partea televiziunilor concurente, nu s-a gândit niciodată să plece de la trustul care l-a consacrat. Pe lângă emisiunea în care este jurat, Andi Moisescu prezintă emisiunea „Pe bune?” și „Apropo TV”. În ceea ce privește salariul, prezentatorul a spus doar că nu s-a plâns niciodată, chiar dacă au fost momente în care trebuia să câștige bani din altă parte.

Andi Moisescu, juratul echilibrat de la „Românii au talent”

Andi Moisescu este unul dintre veteranii show-ului de talente de la Pro TV. Acesta este mereu atent la detalii, fiind juratul cerebral care trece dincolo de prestația fiecărui concurent și reușește de fiecare dată să o sintetizeze în fraze memorabile. Este totodată corect, amuzant, dar și tranșant dacă situația o cere. Interacționează perfect atât cu ceilalți jurați, cât și cu concurenții, dar și cu gazdele emisiunii.

La începutul pandemiei, artistul Smiley l-a înlocuit pe Andi Moisescu pe scaunul de jurat la „Românii au talent”. Motivul acestei schimbări a fost faptul că juratul s-a îmbolnăvit de coronavirus. Deși se afla în izolare, Andi Moisescu nu a lipsit complet, fiind alături de colegii lui cu ajutorul tehnologiei. Oricum, Andi Moisescu preciza că sunt foarte mulți concurenți buni care îl fac să regrete faptul că poate apăsa butonul auriu doar de două ori.

Andi Moisescu la Românii au Talent

Andi Moisescu la Românii au Talent

„Am fost foarte plăcut impresionat de nivelul pe care reușesc să-l atingă unii copii, de la vârste extrem de fragede”, a declarat juratul într-un interviu acordat pentru site-ul viva.ro.

Ce relație are Andi Moisescu cu cei doi copii

În plan personal, Andi Moisescu formează un cuplu frumos cu Olivia Steer, aceștia având împreună soi copii, cu care au o relație extrem de deschisă și sinceră. Astfel, Andi și Olivia au împreună doi băieți, unul de 12 și altul de 14 ani. Încă de mic, fiul cel mare al lui Andi Moisescu și-a uimit părinții prin ambiția lui. La vârsta de numai 6 ani, el a ocupat primul loc într-o competiție de schi pentru copii. Presa de la acea vreme l-au numit pe tânărul campion „stăpânul pârtiilor”. Astfel, copilul și-a făcut părinții să se simtă foarte mândri.

„Dacă ăsta e sentimentul când copilul tău ocupă locul I la un concurs de schi, mă întreb ce te încearcă atunci când intră la facultate!”, a declarat Andi Moisescu.

Deoarece soția lui Andi, Olivia Steer, duce o luptă continuă împotriva vaccinării, fanii cuplului s-au întrebat dacă adolescenții au fost vaccinați contra bolilor copilăriei. Soția lui Andi Moisescu a evitat să răspundă la această întrebare, dar în final a mărturisit:

„I-am vaccinat până la un moment dat când am aflat toate informațiile pe care le știu astăzi.”

Cu toate că au un tată celebru, David și Luca Moisescu sunt ținuți departe de ochii publicului. Astfel, pe conturile de socializare ale cuplului se găsesc puține poze cu fiii lor, ba chiar mai demult, Andi Moisescu, de la „Românii au talent”, ar fi vrut să impună anumite reguli pentru cei doi copii cu privire la tabletă și utilizarea tehnologiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *