Prima pagină » Cancan » Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent de Smiley. Care a fost motivul

Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent de Smiley. Care a fost motivul

12 feb. 2021, 11:07,
în Cancan

Vineri, 12 februarie, o nouă ediție a emisiunii de talente de la Pro TV, în care Andi Moisescu va fi înlocuit din juriul Românii au Talent. Locul acestuia a fost luat de Smiley, care l-a lăsat ca prezentator doar pe Pavel Bartos. Această manevră a avut loc din cauza îmbolnăvirii lui Andi Moisescu cu noul coronavirus.

Smiley ajunge în postura de jurat la Românii au Talent. Vineri, 12 februarie, de la 20:30, o nouă ediție a emisiunii la Pro TV. De această dată, Smiley va sta la masa juraților Românii au Talent. Motivul? Cântărețul îl înlocuiește pe Andi Moisescu, pentru perioada în care a fost infectat cu temutul virus COVID-19.

Andi Moisescu, înlocuit din juriul Românii au Talent

Toamna trecută, Andi Moisescu a fost infectat cu noul coronavirus, chiar în perioada în care se desfășurau filmările pentru sezonul 11 de la emisiunea de talente. Astfel, juratul a fost înlocuit chiar de către Smiley, care stătea de obicei în culise și aștepta concurenții. Cântărețul a dat primele declarații despre experiența de a fi jurat, alături de Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu.

„Sezonul a fost inedit, jumătate în culise, jumătate în fața concurenților”, a spus Smiley.

Și totuși, se pare că soțul Oliviei Steer va apărea și el în cel de-al 11 sezon. Însă, cât timp nu a fost putut fi prezent la filmări, Andi a urmărit evoluția concurenților de acasă.

„Românii au Talent este o sărbătoare pe care o aștept și pe care o pregătesc. Lovitura a fost că a trebuit să plec de la filmări”, a declarat Moisescu.

Surprize la Românii au Talent

O noutate a acestui sezon este faptul că, pentru prima oară în istoria emisiunii Românii au Talent, nu există public. Pandemia i-a făcut pe producători să fie creativi, astfel încât în spatele juraților este amplasat un panou cu leduri și imagini. Așadar, și Andi Moisescu are posibilitatea de a apărea în show, urmărind prestațiile concurenților de acasă.

O altă premieră a sezonului 11 este faptul că renumitul dansator și coregraf Mihai Petre nu mai face parte din echipa juriului! Locul acestuia a fost luat de Alexandra Dinu, actriță româncă și fosta soție a lui Adrian Mutu.

De remarcat că prima ediție a fost urmărită de peste 2,6 milioane de români în toată țară, iar cea de-a doua, în premieră pentru o zi de luni, a fost vizionată de de 2,5 milioane de telespectatori. Rămâne de văzut ce audiență va avea astăzi, după ce Andi Moisescu a fost înlocuit din juriul Românii au Talent, iar în locul lui apare Smiley, care în curând va deveni tătic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`