Prima pagină » Cancan ultimă oră » Andi de la Insula Iubirii este noul burlac în emisiunea prezentată de Răzvan Fodor

Andi de la Insula Iubirii este noul burlac în emisiunea prezentată de Răzvan Fodor

29 iul. 2020, 08:11,
în Cancan ultimă oră

Andi de la Insula Iubirii va fi cel pentru care femeile se vor întrece să îl cucerească. El este burlacul din acest an al emisiunii care va fi prezentată de Răzvan Fodor.

Andi Constantin a devenit cunoscut pentru apariția sa în rolul de ispită la Insula Iubirii. A fost unul dintre cei mai cunoscuți concurenți ai emisiunii.

Deși s-a zvonit că Jador ar fi participat la casting și ar fi fost ales să fie Burlacul 2020, cântărețul a infirmat știrea. Astfel, cel care va avea rolul de burlac este Andi, concurent la Insula Iubirii și la Survivor.

Andi este acum un bărbat singur, după ce a avut o relație de scurtă durată cu Hannelore de la “Insula iubirii“. Se pare totuși că după ce au părăsit insula, ei nu și-au continuat idila.

„Am simţit bucurie pentru ea că a realizat că trebuie să se elibereze. Că nu o nuntă, nu un act o poate face fericită. I-am explicat şi ei şi tuturor o să vă zic acelaşi lucru. Sunt de părere că anumite momente nu le poţi recrea. A fost frumos, dar a fost atunci. Nu mai este nici mediul propice, nici din partea mea, nici din partea ei probabil. Nu are rost să forţăm un lucru de dragul vremurilor trecute, când nu mai suntem aceeaşi”, a povestit Andi la momentul despărțirii de Hannelore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`