Prima pagină » Cancan » Anda Călin și Liviu Vârciu au fost la un pas de despărțire. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

Anda Călin și Liviu Vârciu au fost la un pas de despărțire. Ce dezvăluiri a făcut vedeta

25 iun. 2021, 10:42,
BZI.ro, în Cancan

Probabil, puțină lume își mai aduce aminte că Anda Călin și Liviu Vârciu au fost la un pas de despărțire! Atunci, la scurt timp după nașterea fetiței, cei doi au stat separați câteva luni! Abia acum, însă, Anda Călin a recunoscut totul despre acel moment din viața lor.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au o relație de cinci ani de zile, din care au rezultat doi copii minunați: o fetiță și un băiețel. Între Anda și Liviu a avut loc, la un moment dat, o separare care a durat patru luni.

Anda Călin și Liviu Vârciu s-au împăcat până la urmă

Cei doi au stat despărțiți o bună perioadă, însă au hotărât să-și mai dea o șansă relației lor, iar în 2019 s-au mutat direct împreună. În ciuda obstacolelor de care s-au împiedicat, iubirea a învins în cazul lor. Acum, povestea lor de iubire merge ca pe roate, Anda Călin și Liviu Vârciu se înțeleg foarte bine, însă ca-n orice relație mai există și discuții.

„Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a declarat Anda Călin.

Liviu Vârciu, imagini de senzație cu băiețelul

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii, pe Anastasia și pe Liviu Matei, băiețelul care s-a născut acum mai bine de un an și pe care l-au ținut departe de ochii curioșilor. Însă, de curând, Vârciu și-a surprins fanii de pe Instagram cu un video cu băiețelul lor, Liviu Matei, în timp ce se juca la un pian pentru copii. Așadar, urmăritorii îndrăgitului cântăreț au putut să îl vadă pe cel de-al treilea copil al lui Vârciu.

De ce s-au certat Liviu Vârciu și Maria Carmina

Maria Carmina este fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, care de curând a împlinit 19 ani. Anul trecut, Maria Carmina a stat timp de trei luni acasă la actor, chiar înainte să împlinească 18 ani, apoi a revenit acasă la mama sa. Motivul pentru care tânăra a părăsit casa tatălui ar fi chiar actuala soție a cântărețului.

„Nu s-a înțeles deloc cu Anda, iubita lui Liviu. Carmina este expansivă, jovială, frumoasă, Anda ceva mai introvertită și mai… fițoasă. Nu s-au plăcut, nu s-au înțeles, au ieșit o mulțime de discuții în casă. De atunci, Carmina nu a mai dorit să pună piciorul în acea casă. Anda a făcut-o să se simtă că nu este locul ei acolo, că nu are niciun drept. Liviu, fiind mai mult plecat, nu prea a asistat la certuri, dar știa de ele și nu a luat nicio măsură”, a mărturisit o sursă apropiată familie lui Liviu Vârciu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *