Prima pagină » Cancan » Anda Călin, o prezență sexy pe Instagram. Ce spune Liviu Vârciu despre partenera lui de viață

Anda Călin, o prezență sexy pe Instagram. Ce spune Liviu Vârciu despre partenera lui de viață

23 mai 2022, 11:02,
BZI.ro, în Cancan

Anda Călin este o prezență sexy pe Instagram și face furori de fiecare dată când apare în public. Iubita lui Liviu Vârciu se declară o femeie fericită și împlinită alături de partenerul ei și se bucură din plin de rolul de mămică. Spre deosebire de faimosul Liviu Vârciu, Anda Călin apare destul de rar la evenimentele mondene și este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Aceasta a încercat mereu să fie departe de scandalurile din showbiz-ul autohton, dar este extrem de activă pe rețelele de socializare. Iată ce spune Liviu Vârciu despre partenera lui de viață.

Anda Călin, apariții sexy pe Instagram

Partenera de viață a carismaticului Liviu Vârciu, Anda Călin, este o prezență răvășitoare pe Instagram. Focoasa șatenă pozează sexy în mediul online, spre încântarea internauților. Aceasta se mândrește cu un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor pe rețelele de socializare, dar și la evenimentele mondene.

Anda Călin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Liviu Vârciu. Cei doi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel și se bucură din plin de rolul de părinți. Cu toate că formează un cuplu de ceva timp, Anda Călin și partenerul ei nu s-au căsătorit până acum. Recent, Liviu Vârciu a oferit detalii surprinzătoare despre nuntă, mărturisind care a fost motivul pentru care nu s-a însurat până acum cu frumoasa lui iubită.

,,Discutăm despre nuntă de când ne-am cunoscut. Încă nu am căzut de comun acord, dacă va fi nuntă cu invitați sau fără. Când vom cădea de acord, o vom face. Eu sunt român, îmi iubesc țara. Nu vreau și nu-mi fac nunta în altă parte decât în România. (…)

Îmi doresc, nu pentru ea, eu știu că ea își dorește foarte mult să fie și ea în rochie albă. Îmi doresc eu, pentru mine, să-i ofer treaba asta. Ea nu vrea tam-tam, nu vrea lume multă. Eu vreau multă lumea, ca să-mi scot paguba.

Ea nu știe treaba asta. Ea vrea puțină lume și atunci avem discuțiile astea, să facem singuri, să facem mai mulți invitați… Dar o să cădem de comun acord la un moment dat.”, a precizat Liviu Vârciu.

Cu toate că apare destul de rar la evenimentele mondene, Anda Călin face furori pe Instagram și își surprinde fanii cu fotografii în ipostaze sexy. O prezență discretă în showbiz-ul autohton este și Oana Andoni. Aceasta și-a ținut mereu viața privată departe de ochii curioșilor și a vorbit de puține ori despre familia sa.

De asemenea, și frumoasa știristă Mihaela Călin este o apariție rară la evenimentele mondene. Vedeta are o familie superbă și se bucură din plin de ipostaza de mămică.

Ce spune Liviu Vârciu despre momentele tensionate din viața de cuplu

Anda Călin și Liviu Vârciu fomrează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi nu s-au căsătorit până acum, însă au de gând ca în viitor să facă marele pas. De când au devenit părinți, Anda Călin și faimosul ei partener se declară mai fericiți ca oricând și se bucură din plin de viață.

Cu toate acestea, Liviu Vârciu a recunoscut că mai apar conflicte în cuplu, iar primul pas spre împăcare îl face frumoasa lui iubită.

„Sunt certuri multe, sunt o grămadă de greutăți în viață. Dar, când ne certăm, nu există despărțire. Ne-am certat, ne cerem scuze cine a greșit, mai mult ea decât eu. Ea face primii pași spre împăcare. Eu nu fac, nici să mă arzi cu ceară, chiar dacă sunt de vină eu. (…)

Eu nu trec peste multe lucruri într-o relație. Eu am avut norocul s-o întâlnesc pe ea, ea avut ghinionul să mă întâlnească pe mine.

Sunt cătrășit, sunt trecut prin toate situațiile de pe planeta asta și ea e victima. Nu trec și nu fac compromisuri. Noi ne certăm. Să nu credeți că trăim o poveste ca în basme.”, a declarat acesta.

În prezent, Anda Călin și Liviu Vârciu se dedică în totalitate celor doi copii și se bucură din plin de viața de familie.

Anda Călin face furori pe Instagram cu fotografii în ipostaze provocatoare și ținute sexy. Aceasta se mândrește cu o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare la evenimentele mondene.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *