Prima pagină » Radio » Actualitate » Anda Călin nu are voie sub nicio formă în showbiz. Liviu Vârciu i-a interzis total acest lucru

Anda Călin nu are voie sub nicio formă în showbiz. Liviu Vârciu i-a interzis total acest lucru

27 apr. 2023, 10:07, 1 ,
în Radio

Cu toate că își dorește acest lucru, Anda Călin nu are voie sub nicio formă în showbiz, partenerul ei de viață interzicându-i acest lucru. Astfel, Liviu Vârciu a considerat că e destul o vedetă TV în familie și nicio sumă de bani nu l-ar face să se răzgândească. În plus, Anda Călin trebuie să se ocupe de familie, deoarece artistul are un program foarte încărcat.

Liviu Vârciu, cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci autohtoni, este în prezent un familist convins. Cea care l-a făcut „băiat de casă” este Anda Călin, mama fetiței și a băiețelului său. Artistul i-a interzis femeii pe care o iubește, de aproape șapte ani, și care la un moment dat a cochetat cu televiziunea, să fie vedetă TV.

Anda Călin are interzis în showbiz

Așadar, nici măcar o sumă mare de bani nu i-ar putea aduce împreună pe Liviu Vârciu și Anda Călin, partenera sa de viață, împreună la o emisiune TV. Și aceasta, în ciuda faptului că frumoasa brunetă a cochetat cândva cu televiziunea.

Motivul? Actorul i-a interzis iubitei sale să apară pe sticlă, să fie vedetă TV. Astfel că, producătorii show-urilor gen America Express și Puterea cuplului, o emisiune nouă ce va apărea în grila Antenei 1, proiecte ce se bazează pe ideea de cuplu, nici măcar nu îndrăznesc să-i facă lui Liviu vreo propunere tentantă din punct de vedere financiar.

„Nu-și permite nimeni să mă întrebe. Eu cu doamna mea la televiziune nu sunt de acord. Pică din start. Nu are voie să fie vedetă TV”, a declarat Liviu Vârciu pentru Cancan.ro.

Mai mult, Liviu Vârciu a precizat și faptul că nu ar mai merge singur la America Express, după ce a participat la această emisiune:

„Nici singur n-aș mai pleca. În primul rând, s-au făcut copiii mari, nu pot sta departe de ei pentru o perioadă mai lungă de timp. Am fost pionier, noi am deschis drumul, ne-am făcut treba cât am putut de bine”, a mai spus Liviu Vârciu.

Liviu Vârciu, un familist convins

Liviu Vârciu, cândva unul dintre cei mai râvniți burlaci autohtoni, este în prezent un familist convins. O spune chiar el și, adaugă acesta, preferă să nu se mai gândească vreodată la nebuniile tinereții tocmai pentru că se declară un bărbat împlinit și fericit:

„Sunt familist convins, nu vreau să-mi mai amintesc de nebuniile mele, să nu-mi vină idei. Așa că toate amintirile mele de atunci s-au dus. Ce nu mai știi, nu te mai doare. Sunt fericit așa cum sunt”, susține iubitul Andei Călin.

Are un program artistic plin

Dincolo de toate acestea, Liviu Vârciu se pregătește de zor să fie cea mai bună variantă a sa pentru un proiect cinematografic extrem de important. Totodată, artistul are o lună mai plină. O începe ca și maestru de ceremonii la un spectacol al lui Nea Marin și o va continua cu nu mai puțin de cinci concerte pe care le are cu trupa L.A.

„Am două zile de când nu mai fumez. Merg la sală, la kineto, că am probleme cu spatele și trebuie să-mi țin coloana sub tratament. Am trei luni de zile ca să devin fit, pentru un proiect cinematografic foarte important.

În luna mai avem nu mai puțin de cinci concerte cu trupa L.A, iar de 1 mai voi fi plecat cu nea Mărin la un spectacol de-al lui, pe care-l voi prezenta eu și cu Andrei Ștefănescu. El dansează, noi prezentăm”, a continuat actorul.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`