Prima pagină » Cancan » Anda Călin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu! Ce nu face artistul niciodată

Anda Călin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu! Ce nu face artistul niciodată

04 aug. 2021, 14:12,
BZI.ro, în Cancan

Anda Călin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu și a spus ce fel de bărbat este artistul atunci când nu se află în lumina reflectoarelor. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor au rezultat și doi copii, o fetiță și un băeiețel, mezinul familiei.

Liviu Vârciu mai are o fată, pe Carmina, dintr-o relație anterioară.

Anda Călin l-a dat de gol pe Liviu Vârciu

Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase și iubite cupluri din showbiz-ul autohton, fiind urmăriți de numeroși fani care vor să afle toate detaliile legate despre viața lor persoanlă. Iată că Anda Călin, superba parteneră de viață a lui Liviu Vârciu a dat din casă! Iată ce fel de bărbat este vedeta atunci când nu se află în lumina reflectoarelor.

Liviu Vârciu este un tătic devotat și reușește cu brio să găsească un echilibru între muncă și familie. Atunci când nu este la filmări nu se sustrage de la treburile părintești și îi oferă tot sprijinul iubitei sale în creșterea celor doi copii pe care îi au împreună.

Totuși, Anda Călin spune că indiferent de ce s-ar întâmpla pe Liviu Vârciu nu o să-l prindă nimeni la cratiță. Ei bine, se pare că vedeta nu a gătit niciodată pentru familia lui. De bucate se ocupă doar Anda.

„Liviu mă ajută în creșterea copiilor când are timp și nu este la filmări. Acum este implicat într-un nou proiect de televiziune și pleacă dimineața și vine noaptea de la filmări. Liviu nu gătește deloc, eu gătesc în familie.

Ne-am propus ca vara aceasta să mai mergem un weekend cu copiii la mare și încă unul doar noi doi. Să vedem”, a declarat Anda Călin pentru playtech.ro.

Cum s-au cunoscut cei doi

Când Liviu Vârciu a văzut-o pe Anda Călin a abordat-o imediat, căci nu avea cum să-i scape o asemenea femeie frumoasă. Au continuat să vorbească prin mesaje, iar acum și-au întemeiat una dintre cele mai frumoase familii din lumea mondenă.

„M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”,  a povestit Anda Călin pe rețelele de socializare.

Anda Călin și Liviu Vârciu au fost la un pas de despărțire

Cei doi au stat despărțiți o bună perioadă, însă au hotărât să-și mai dea o șansă relației lor, iar în 2019 s-au mutat direct împreună. În ciuda obstacolelor de care s-au împiedicat, iubirea a învins în cazul lor. Acum, povestea lor de iubire merge ca pe roate, Anda Călin și Liviu Vârciu se înțeleg foarte bine, însă ca-n orice relație mai există și discuții.

„Mă înțeleg foarte bine cu Liviu, chiar spre perfect. Însă, ca în orice relații, sunt și discuții, dar mici, asta contează cel mai mult. Dacă ar fi totul roz unde am ajunge, ne-am plictisi. Au fost unele discuții la început pentru că în orice cuplu, nu doar la noi este vorba despre acomodare. Noi ne-am mutat împreună pe 1 ianuarie 2017, am stat despărțiti patru luni, în 2018, după care ne-am împăcat și ne-am mutat din nou împreună”, a declarat Anda Călin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *