Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc în câteva ore! „Stres mult, niște yoga îmi trebuie”. Au început pregătirile intense pentru marele eveniment

Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc în câteva ore! „Stres mult, niște yoga îmi trebuie”. Au început pregătirile intense pentru marele eveniment

29 iun. 2024, 14:20,
BZI.ro, în Cancan ultimă oră

Anda Adam și soțul ei se căsătoresc religios astăzi și așa cum era de așteptat, mirii au mari emoții. Cu doar câteva ore înainte de marele eveniment, cei doi, împreună cu echipa care se ocupă de nunta care va fi una atipică, au început să pună la punct ultimele detalii.

Mult a fost, puțin a mai rămas până când Anda Adam și Yosif Mohaci vor deveni o familie și în fața lui Dumnezeu. Astăzi, cei doi se căsătoresc religios, așa că au început pregătirile intense pentru marele eveniment.

Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc în câteva ore

Anda Adam și Yosif Mohaci își doresc o nuntă diferită, așa că au început din timp pregătirile pentru marele eveniment. Ieri, cei doi au ajuns la hotelul din București, acolo unde se vor pregăti pentru nuntă și tot ieri, artista spunea că are mari emoții, iar stresul a început să își spună cuvântul. A arătat și o parte din ținutele pe care le vor purta fiica ei și fetița nașilor. Cele două vor fi îmbrăcate la fel și îi vor ține trena.

„Mai e o zi până la marele nostru eveniment, nunta noastră care e mâine și avem emoții, începem deja pregătirile intense, stres mult (…) Niște yoga îmi trebuie și începem pregătirile și o să vă pun puțin din stresul și emoțiile noastre”, a spus Anda Adam, pe Instagram, ieri.

Vor merge cu autobuzul de la hotel către biserică

Anda Adam va purta trei rochii în ziua cea mare, rochii pe care soțul ei nu le-a văzut. Artista spunea că ținuta pe care o va purta în timpul slujbei va fi voluminoasă, așa că a decis să nu ar fi rău ca împreună cu invitații să meargă cu autobuzul. Atmosfera va fi înteținută de un DJ și vor avea un limon bar.

„V-am ascultat sfatul și ne vom transporta cu un autobuz. O să fie un limon bar party cu DJ, cu muzică, cu fum, o să fie foarte mișto. Până la urmă o să plecăm de aici, de la hotel, către biserică, unde ne așteaptă lumea. Tot așa ne vom și întoarce. În pași de dans ne ducem și ne întoarcem. Mi se pare foarte cool. Nu am mai auzit până acum. Au apărut atâtea probleme și acum am găsit. Voi ați zis bine. Am găsit autobuzul”, declara Anda Adam, la Xtra Night Show.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *