Prima pagină » Radio » Actualitate » Anda Adam și Victor Slav au avut o relație frumoasă timp de șase ani. Care a fost de fapt motivul despărțirii

Anda Adam și Victor Slav au avut o relație frumoasă timp de șase ani. Care a fost de fapt motivul despărțirii

10 ian. 2023, 11:11,
BZI.ro, în Radio

Anda Adam și Victor Slav au avut o frumoasă relație, care s-a terminat brusc după șase ani, când multă lume se aștepta la o căsătorie. Artista și prezentatorul TV s-au cunoscut pentru prima dată în 2006, în timp ce participau la o emisiune concurs. Fără niciun dubiu, între Anda Adam și Victor Slav a fost dragoste la prima vedere, astfel că la scurt timp au început să se afișeze împreună. Și totuși…

Puțini sunt cei care știu de ce s-au despărțit Anda Adam și Victor Slav. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut, astfel că după un timp mulți se așteptau să îi vadă în fața altarului. Numai că, după șase ani de relație, Anda Adam și Victor Slav au decis să meargă pe drumuri diferite. Recent, invitată la o emisiune de televiziune, blondina a vorbit despre separarea de prezentator, dar și care a fost motivul pentru care au ajuns să se despartă!

Anda Adam și Victor Slav, sfârșit de relație după șase ani

În anul 2006, pe vremea când participau la o emisiune concurs, Anda Adam și Victor Slav au avut primul contact. Între cei doi a fost dragoste la prima vedere și puțin a durat până când au apărut primele informații în presă despre relația lor. Deși mulți se așteptau să pășească în fața altarului, mai ales că păreau un cuplu bine sudat, viața i-a pus într-o situație neașteptată. Astfel, după șase ani de relație, cele două vedete au decis să meargă pe drumuri diferite.

Invitată la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, cântăreața a vorbit deschis despre relația pe care a avut-o cu Victor Slav, dar și despre motivul pentru care au ajuns la despărțire. Iată declarațiile făcute de Anda Adam!

La puțin timp după ce s-au despărțit, în presă au apărut mai multe informații despre motivul care a adus la separare. Mulți au spus că ar fi din cauza faptului că Victor Slav și-ar fi dorit să-și întemeieze o familie, iar alții au fost de părere că infidelitate a condus la decizia de a merge pe drumuri diferite.

Anda Adam a fost părăsită de Victor Slav

Ei bine, în cadrul emisiunii de la Kanal D, Anda Adam a mărturisit că a fost părăsită, decizia aparținându-i în totalitate fostului partener.

„Noi nu am vorbit niciodată despre motivul real al despărțirii. Pot doar să spun că lucrurile nu mai erau ce trebuia, că întotdeauna un adevăr iese și la iveală și am tras concluzia că este cea mai bună decizie pe care o pot lua: să nu mai fiu împreună cu acest om într-o relație. Aveam și îndoieli, eram foarte mult timp plecată și lucrurile deja nu se mai întâmplau ca într-un cuplu, se întâmplau ca între doi oameni care fiecare își vedea de drumul lui și de viața lui cumva separat.

Nu am dorit să argumentăm pentru că am considerat că întotdeauna intimitatea trebuie să rămână intimitate așa cum am făcut de fiecare dată și cred că a fost un lucru foarte bun care s-a întâmplat. Am fost părăsită, decizia i-a aparținut”, a mărturisit Anda Adam în emisiunea de la Kanal D.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *