Anda Adam și soțul ei au divorțat! Vedeta se căsătorește din nou

07 mart. 2022, 11:16
BZI.ro, în Cancan

Anda Adam a divorțat anul trecut de soțul său din cauza faptului că sentimentele acestora s-au răcit cu trecerea timpului. Cântăreața nu a dorit să vorbească în public despre separarea celor doi, ținând acest subiect departe de ochii curioșilor. L-a scurt timp, vedeta a fost văzută în public cu un alt bărbat care a cerut-o de soție în Turcia. 

Anda a participat la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” de unde s-a retras în lacrimi. Artista a părăsit emisiunea din cauza unui membru al familiei ce avea probleme de sănătate. Cântăreața a decis să se retragă pentru a fi mai aproape de familia sa, ulterior declarând că este vorba de mama sa. Părinții artistei sunt despărțiti, mama acesteia trăind în America, singură. 

Anda Adam și soțul acesteia au decis să meargă pe drumuri separate

Anda Adam și fostul soț, Sorin Nicolescu, au decis să meargă pe drumuri separate după șase ani de relație. Deși locuiau împreună, cei doi nu mai formau un cuplu de mult, sentimentele acestora răcindu-se în timp. Anda și Sorin nu au dorit să vorbească în public despre divorțul acestora. Sorin Nicolescu a mai menționat că divorțul s-a produs din cauza pierderii încrederii.

„S-a produs (n.r. ruptura) atunci când s-a rupt încrederea și când am realizat că nu se mai pot îndrepta lucrurile. Normal, doar nu era totul roz și ne-am despărțit„, a declarat fostul soț al cântăreței.

Sorin Nicolescu a confirmat separarea celor doi, în momentul care cântăreața s-a afișat în public cu un alt bărbat. După despărțirea de fostul soț, Anda Adam a început o relație cu un afacerist, Yosif Eudor Mohaci.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată.”, a declarat Sorin Nicolescu. 

În timp ce cântăreața se afișa cu alt bărbat, fostul soț al vedetei, se poza alături de fetița lui.

Cine e noul iubit al vedetei

Yosif Eudor Mohaci este originar din Arad, deși a locuit o perioadă în Franța și Elveția. Actualul iubit al cântăreței deține mai multe afaceri în România, acesta urmând să deschidă un club de fițe în Cluj. Bărbatul a mai fost căsătorit o dată și a rămas în relații bune alături de fosta soție, de dragul copilului lor. Anda Adam și iubitul acesteia au o relație de vara trecută, acesta fiind îndrăgostit nebunește de vedetă. De curând, Yosif a cerut-o de soție pe Anda Adam în una din vacanțele acestora, în Turcia.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie.”, a declarat cântăreața.

Chiar dacă Anda Adam și soțul acesteia au decis să meargă pe drumuri separate, cei doi au rămas în relații bune, Sorin Nicolescu declarând într-un interviu că nu o va vorbi niciodată de rău pe mama copilului său.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *