Prima pagină » Cancan » Anda Adam s-a apucat de slăbit și a dezvăluit rețeta unei siluete perfecte

Anda Adam s-a apucat de slăbit și a dezvăluit rețeta unei siluete perfecte

11 ian. 2021, 14:07,
în Cancan

Cântăreața Anda Adam s-a pus pe slăbit, dorind să renunțe la niște kilograme care o deranjau, și e pe cale să ajungă la silueta dorită. Cu toate că este mulțumită de noul ei look, frumoasa blondină a precizat că vrea să mai scape de câteva kilograme. Numai că ea și-a atras și unele critici, în special de la Oana Zăvoranu.

Anda Adam este deja un nume consacrat în showbiz-ul românesc. Frumoasa de pică, cu o voce senzațională și cu un timbru aparte, blondina a reușit să câștige, în cele din urmă, lupta cu kilogramele în plus. De mai bine de un an, îndrăgita artistă urmează un stil de viață sănătos și este nelipsită din sala de sport.

Anda Adam s-a pus pe slăbit

De curând, Anda Adam a avut o apariție spectaculoasă pe rețelele de socializare! Blondina care cântărea în trecut aproape 65 de kilograme are acum o siluetă de vis! E incredibil cum arată și a împărtășit totul cu fanii din mediul online.

Anda Adam a reuşit să obţină într-un final silueta la care a visat tot timpul. Artista declară că mănâncă sănătos, merge la sală în fiecare zi şi a slăbit deocamdată nouă kilograme. În momentul de față, Anda Adam are 55 de kilograme. Deşi este mulţumită de noul look, solista vrea să mai dea jos câteva kilograme.

„Oamenii devin din ce în ce mai răi, parcă nimic nu e bine. Când eşti slab,«eşti prea slabă, de ce ai slăbit». Când eşti gras, «uite câta fundul ai, mai dă jos din fundul ălă». Dacă ai abdomen, zic că eşti femeia-bărbat, nu mai face abdomene. Mi-am dat seama că orice ai face şi ai spune, mereu este cineva nemulţumit şi cineva ştie mai bine decât tine despre ce este vorba”, a spus Anda Adam pe o reţea de socializare.

Le-a împărtășit fanilor rețeta pentru o siluetă de vis

Și cum este în permanență în contact cu fanii săi, Anda Adam a organizat pe contul de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri. Astfel, ea a reușit să le satisfacă curiozitatea celor care o apreciază și care îi sunt alături încă de la începutul carierei sale. Printre zecile de întrebări, un fan a vrut să știe la câte kilograme a ajuns frumoasa vedetă în momentul de față.

Ei bine, dacă în trecut cântărea aproape 65 de kilograme, acum, diva sexy a ajuns la 55. Iar asta nu este tot! Anda Adam le-a spus celor din mediul online că nu are de gând să se oprească aici și vrea să mai dea jos încă 3 kilograme. Ce-i drept, blondina arată acum impecabil, iar fanii au rămas suprinși de transformarea ei.

În plus, pentru a-i ajuta pe cei care se confruntă cu kilogramele în plus, Anda a decis să le ofere internauților câteva sfaturi vizavi de exercițiile pe care ar trebui să le urmeze. Artista le-a vorbit despre cât de des trebuie să facă cardio, abdomene și să ridice greutăți, dar mai ales, blondina a ținut să le precizeze că ea este nelipsită din sala de fitness.

„Merg la sală în fiecare zi, uneori inclusiv și în weekend”, a scris Anda Adam pe contul său de Instagram.

Reacție acidă la adresa celor care îi critică silueta

Sătulă până peste măsură de cei care o critică la ordinea zilei, Anda Adam a pus piciorul în prag și le-a dat o replică dură celor care o calcă pe „coadă”. Blondina a subliniat faptul că oamenii au devenit din ce în ce mai răi și că judecă fără să cunoască. Fie că este slabă sau grasă, fie că are sau nu un abdoment bine pus la punct, artista este de părere că întotdeauna vor exista persoane care o vor critica indiferent de cât bine ar face.

Mai mult, recent și Oana Zăvoranu a lansat un atac fără precedent la adresa Andei Adam. Soția lui Alex Ashraf a luat-o din la bani mărunți pe Anda Adam. Și aceasta deoarece cântăreața promovează aproape zilnic un ceai de slăbit, care se presupune că face minuni. Querida nu este deloc de acord cu postările ei și nu ezită să își exprime punctul de vedere, ori de câte ori are ocazia.

S-a legat, de asemenea, de foarte multe ori și de aspectul său fizic. Vedeta este de părere că arată precum un bărbat și că femeile nu visează să aibă trupul ei, așa cum lasă ea să se vadă. Așadar, faptul că Anda Adam a slăbit i-a atras, cum se și aștepta de altfel, noi critici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`