Prima pagină » Cancan » Anda Adam, răsfățată de iubit. ,,Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie…”

Anda Adam, răsfățată de iubit. ,,Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie…”

19 ian. 2022, 11:19,
în Cancan

Una dintre cele mai curtate artiste din showbiz-ul autohton, Anda Adam, este răsfățată de iubit. Focoasa cântăreață și-a găsit fericirea în brațele unui om de afaceri celebru. Se pare că vedeta iubește din nou, după ce a trecut printr-un divorț scandalos. Deși a avut mai multe relații de dragoste tumultoase, frumoasa artistă trăiește o nouă poveste de dragoste. Iată ce spune vedeta despre bărbatul care i-a cucerit inima.

Anda Adam are un iubit celebru 

Anda Adam este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar aparițiile sale publice sunt memorabile. Focoasa artistă face furori cu ținutele provocatoare și are un fizic de invidiat. La vârsta de 41 de ani, aceasta arată spectaculos și atrage privirile tuturor la evenimentele mondene.

Îndrăgita cântăreață a fost mereu în atenția publicului, iar poveștile sale de dragoste tumultoase i-au adus și mai multă celebritate. Frumoasa artistă a trecut printr-un divorț scandalos de Sorin Nicolescu. Cei doi au împreună o fetiță superbă, Evelin Nicolescu. 

După ce s-a despărțit de fostul partener de viață, Anda Adam și-a găsit fericirea în brațele lui Eudor Yosif Mohaci. Relația celor doi a provocat controverse de la început deoarece artista s-a afișat în ipostaze tandre cu celebrul afacerist înainte de a se încheia divorțul de Sorin Nicolescu. 

După ce au recunoscut public relația de dragoste, Anda Adam și Eudor Yosif Mohaci s-au afișat tot mai des la evenimentele mondene. Cei doi au vorbit despre planurile lor de viitor, fiind pregătiți să devină o familie cât mai curând.

Mai mult, Anda Adam a mărturisit că este fericită și răsfățată de iubit. Acesta a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă, care a dezvăluit că este pregătită să facă din nou marele pas.

Vedeta și viitorul ei soț se afișează în ipostaze tandre la tv, dar și pe rețelele de socializare. Anda Adam își surprinde fanii cu fotografii din vacanțe exotice alături de logodnicul ei faimos.

Când vine vorba de iubitul ei, Eudor Yosif Mohaci, Anda Adam are doar cuvinte de laudă. În cadrul unui interviu, aceasta a oferit detalii inedite despre bărbatul care i-a cucerit inima.

,,Este un bărbat inteligent, care îmi arată foarte mult că mă iubește, în fiecare zi poate face gesturi mai mici sau mai mari prin care îmi demonstrează iubirea pe care mi-o poartă. Este un bărbat foarte romantic. Știți că se spune cei mai iubitori și romantici bărbați sunt francezii. El confirmă această teorie. Mă copleșește în fiecare zi, mă face să mă îndrăgostesc și mai mult de el. Pentru mine, e bărbatul ideal. Este atent, sensibil, implicat la cei din jurul lui, atent la nevoile mele.”, a mărturisit vedeta.

Cum a cucerit-o omul de afaceri pe frumoasa artistă

Anda Adam iubește din nou și este pregătită să se căsătorească. Afaceristul Eudor Yosif Mohaci a cucerit-o pe focoasa artistă de la prima întâlnire, iar de atunci sunt de nedespărțit. Iubitul Andei Adam a mai fost căsătorit și are o fetiță. Povestea de dragoste dintre Anda Adam și Eudor Iosif Mohaci a provocat controverse la început, însă cei doi nu au ținut cont de criticile celor din jur. 

Afaceristul a vorbit în cadrul unei emisiuni despre prima întâlnire cu Anda Adam și cum a reușit să o impresioneze pe aceasta.

,,Ne-am cunoscut într-un restaurant la o pensiune din Brașov. A avut ceva deosebit, când am văzut-o m-am dus direct la ea, era cu niște prietene la masă, toate cu fetițe și m-am dus direct și m-am pus lângă ea.”, a recunoscut iubitul Andei Adam.

La rândul ei, frumoasa artistă a mărturisit cum a cucerit-o Eudor Yosif Mohaci, bărbatul care a cerut-o în căsătorie.

,,S-a așezat lângă mine, vorbea cumva stricat și mi-a zis ,,Bună, eu sunt din Franța.” A știut ce își dorește. Mi-a plăcut foarte mult de el, eu am o obsesie cu ochii deschiși la culoare, am zis wow, mi-a dat așa puțin, ca să mă exprim așa, m-a julit, mi-a dat cu virgulă.”, a declarat vedeta.

O altă cântăreață din showbiz-ul autohton care este răsfățată de soț și se declară o femeie împlinită este Andreea Bănică. Artista a avut parte de un trecut tumultuos, însă vedeta a reușit să depășească problemele din cuplu și are în prezent o căsnicie frumoasă.

Anda Adam are un iubit celebru și este pregătită să facă din nou marele pas. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Eudor Yosif Mohaci și au planuri serioase împreună. Cei doi își doresc să se căsătorească în perioada următoare.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
18 octombrie 2024
18 octombrie 2024