Prima pagină » Cancan ultimă oră » Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret! Vedeta este în al nouălea cer: „Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun”

Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret! Vedeta este în al nouălea cer: „Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun”

23 dec. 2022, 20:41,
în Cancan ultimă oră

Cu câteva ore în urmă, Anda Adam și alesul inimii sale și-au unit destinele în fața ofițerului de la Starea Civilă a Sectorului 1 din Capitală.

Vedeta este extrem de fericită că ea și Yosif Mohaci, cel care i-a furat inima, formează acum o familie cu acte în regulă.

Anda Adam și iubitul ei s-au logodit în toamna acestui an, mai exact în luna septembrie, iar de atunci cuplul a fost de nedespărțit.

Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit

Cununia civilă s-a petrecut în mare secret. La aceasta au luat parte doar prietenii apropiați ai artistei și familia cuplului. Artista a făcut chiar ea publică vestea cea mare, la scurt timp după ce a spus marele DA.

Așa cum era de așteptat, atât fanii acesteia, cât și nume importante din showbiz-ul românesc s-au înghesuit să îi ureze toate cele bune și să o felicite pentru alegerea pe care a făcut-o.

Plină de entuziasm, cu un zâmbet larg pe buze și mai îndrăgostită ca niciodată, Anda Adam le-a răspuns tuturor printr-un scurt clip video, pe care l-a postat pe contul personal de Instagram.

Anda Adam, primele declarații după ce s-a căsătorit în secret!

Artista spune că își dorește să aibă o căsnicie solidă, trainică, care să reziste pentru tot restul vieții ei și a soțului ei. Mai mult decât atât, se pare că pentru vedetă, faptul că a devenit soția logodnicului ei înainte de începutul sărbătorilor de iarnă este cel mai frumos dar pe care ar fi putut să-l primească.

„Vă mulțumesc pentru toată urările. Vă mulțumim amândoi pentru toate mesajele frumoase de felicitare și urări de casă de piatră. Să dea Domnul să fie de beton, nu de piatră, și vă urăm încă o dată și vouă sărbători fericite. Pentru noi, acesta este cel mai frumos cadou de Crăciun și vă mulțumim că ne sunteți alături”, a spus cântăreața, într-o postare pe InstaStory.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`