Prima pagină » Radio » Actualitate » Anda Adam este plină de datorii și are probleme cu banii. Blondina ar fi căutată de recuperatori

Anda Adam este plină de datorii și are probleme cu banii. Blondina ar fi căutată de recuperatori

12 ian. 2023, 14:39,
în Radio

Artista Anda Adam ar fi plină de datorii și se confruntă cu serioase probleme financiare, din cauza cărora chiar a fost evacuată din locuință. Mai mult, pe urmele ei ar fi și o firmă specializată în recuperarea debitelor. Și totuși, situația ei este greu de explicat deoarece pe lângă banii pe care îi produce din muzică, Anda Adam mai are și unele afaceri.

Anda Adam se bucură de un real succes pe plan artistic și face bani buni din muzică, dar și din afacerile pe care le deține. După cum se știe, blondina are un club dar s-a lansat și în afaceri cu produse cosmetice, mai precis parfumuri. Numai că, potrivit unor informații recente, interpreta a cam dat greș cu gestionarea afacerilor și are acum necazuri.

Anda Adam este plină de datorii

Recent, Anda Adam ar fi ajuns în atenția unei firme de recuperări, și aceasta deoarece blondina ar avea datorii care datează de mai mult timp! Chiar dacă artista frecventează cercuri selecte, iar mulți dintre prietenii ei sunt milionari, în ultima vreme a adunat mai multe datorii. Așa că ar fi ajuns în atenția unei firme de recuperări. Culmea, nu este prima oară când cântăreața ar avea probleme cu banii.

Cu toate acestea, nu se știe exact despre ce sume de bani ar fi vorba. Anda Adam a avut mereu un stil de viață extravagant și a frecventat cele mai luxoase locuri, pozându-se în ținute de mii de euro. Mai mult, recent s-a căsătorit în secret cu Yosif Eudor Mohaci, un bărbat din Arad, care a locuit mult timp în Elveţia şi în Franţa. La rândul lui, bărbatul este implicat în mai multe afaceri la noi în țară.

Artista a mai avut probleme cu banii

Din câte se pare, nu ar fi prima oară când Anda Adam e implicată în astfel de situații dificile. Astfel, în 2022, Anda Adam a primit un ordin de evacuare din casa din Bragadiru în care ar fi locuit ilegal timp de 6 luni. Pe atunci, cântăreața urma să cumpere acea locuință și a semnat un antecontract de vânzare-cumpărare.

Astfel, în intervalul octombrie-decembrie 2021, Anda Adam trebuia să plătească suma de bani prin care să i se transfere dreptul de proprietate, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată. În cele din urmă, artista a fost evacuată după ce a locuit ilegal șase luni.

„Pretinde că a făcut niște îmbunătățiri într-un imobil care nu îi era în proprietate. A refuzat mai multe luni să evacueze acest imobil”, a transmis, la acea vreme, avocatul Adrian Cuculis.

Nu în ultimul rând, în septembrie 2022, când și-a lansat parfumul, Anda Adam și-a anunțat invitații că trebuie să-și achite singuri nota de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`