Prima pagină » Cancan » Anda Adam arată senzațional la vârsta de 41 de ani. Cântăreața se marită cu un afacerist

Anda Adam arată senzațional la vârsta de 41 de ani. Cântăreața se marită cu un afacerist

21 oct. 2021, 10:25,
în Cancan

Celebra cântăreață Anda Adam, la vârsta de 41 de ani, e pe punctul să înceapă o noua căsnicie. Vedeta nu se mai ascunde. În ciuda faptului că încă nu a divorțat de Sorin Andrei Niculescu, cântăreața a mărturisit că a fost cerută în căsătorie de noul ei iubit. Artista arată exceptional și e gata pentru noi provocări.

Artista a fost cerută în căsătorie

Afaceristul musculos, Yosif Eudor Mohaci, a cerut-o în căsătorie pe cântăreață. Vedeta povestește că “voiam să arăt că am un inel foarte drăguț. Voiam să spun că iubitul meu misterios este născut de Valentine’s Day. Povestea este că el m-a invitat anul acesta, a ales să își serbeze ziua doar cu mine. Am primit un trandafir și un inel de logodnă.”

Una din cele mai cunoscute vedete din România, Anda Adam, a acceptat provocarea de a deveni una dintre concurentele de la “Bravo, ai stil! Celebrities”.  Este o prezență energică, ce încinge atmosfera din platou și stârnește controverse.

Aparițiile sale, atât la evenimente cât și în viață de zi cu zi, pot fi catalogate ca fiind extravagante, unice și cameleonice. Concurenta are 41 de ani dar cu ușurință abordează atât vestimentații sexy, cât și sport sau elegante.

În cadrul unei ediții, concurenta de la “Bravo, ai stil!” a povestit în detalii cum a avut loc cererea în căsătorie, menționând faptul că se simte cea mai fericită în brațele noului său iubit. Cântăreața a ținut în secret faptul că ea și soțul ei Sorin Andrei Niculescu, au luat decizia de a se despărți, având în vedere că la mijloc este vorba și despre fiica lor, Evelin.

Cântăreața se mândrește cu formele sale

Anda Adam este o apariție. Cântăreața se mândrește cu felul în care arată și cu silueta sa. Are forme și nu ezita să le prezinte atât în cadrul noului show unde este foarte apreciată, cât și pe rețelele de socializare.

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini în care apare în costume de baie provocatoare sau purtând ținute extrem de sumare. Faptul că se mândrește de aspectul său fizic este foarte evident.

Blondina menționează că „Imaginea, stilul unei femei constituie o prima carte de vizită, te poziționează în fața oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în fața publicului este extrem de important.”

Ce mănâncă Anda Adam pentru a arăta senzațional la vârsta pe care o are

Anda Adam își alege cu mare grijă cu ce se alimentează, dezvăluind publicului larg că nu consumă deloc carbohidrați. Regimul ei are la bază proteinele, nu a exclus carnea din alimentație dar are grija să nu fie cu grăsime. Cântăreața spune că preferă fructele și salatele, dar mănâncă în fiecare dimineață ouă de prepeliță împreună cu legume. O activitate importantă ce contribuie la aspectul ei fizic este sportul. Vedeta dezvăluie că mișcarea fizică nu lipsește din viața ei și pretrece multe ore la sală pentru a-și atinge scopurile.

Anda Adam a intrat în industria muzicii în anul 1999, lansând hit după hit, având un succes de invidiat. Printre cele mai cunoscute melodii ale blondinei se numără „Poate fata”, „Ajutor”, „Selecta”, „Amo” și „Dacă ar fi”. Pe lângă cariera de succes pe care și-a construit-o, cântăreața este apreciată de fanii săi și datorită modului în care arată la vârsta de 41 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *