Prima pagină » Cancan » Anda Adam aproape nud pe rețelele de socializare! Ce operații estetice are cântăreața

Anda Adam aproape nud pe rețelele de socializare! Ce operații estetice are cântăreața

18 mai 2022, 10:17,
BZI.ro, în Cancan

Anda Adam este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, fiind surprinsă de mai multe ori aproape nud. La începutul carierei, vedeta a pozat dezbrăcată în revista destinată bărbaților. Aceasta nu regretă alegerea făcută, cu toate că a fost criticată de prietenii săi. Vedeta are și două intervenții estetice pe care și le-a făcut. Una dintre ele fiind din motive de sănătate.

Vedeta s-a lansat în muzică în urmă cu 23 ani în urmă. De-a lungul anilor, cântăreața nu a încetat să-și uimească fanii prin aparițiile sale provocatoare.

Anda Adam s-a fotografiat aproape nud 

Anda Adam este cunoscută pentru aparițiile sale controversate. Cântăreața în vârstă de 41 ani este una dintre cele mai celebre și râvnite femei din showbiz-ul românesc. În trecut, vedeta a pozat chiar și în revista destinată bărbaților. În urma apariției sale dezbrăcate, Anda Adam a primit multe critici din partea prietenilor din cauza pozelor făcute. Cu toate acestea, cântăreața nu regretă faptul că a pozat dezbrăcată cu ani în urmă în Playboy.

Obișnuindu-și urmăritorii cu aparițiile sale incendiare, vedeta a apărut pe rețelele de socializare aproape goală. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a fost surprinsă pe Instagram într-o imagine în care poartă doar o haină de blană. Piesa vestimentară este lăsată pe un umăr, iar unul din sâni este acoperit doar cu părul său blond. De asemenea, din fotografie putem observa că Anda Adam nu poartă lenjerie intimă. Într-o altă imagine, cântăreața a fost surprinsă în piscină fără sutien, acoperindu-și sânii senzual cu mâinile. Printre vedetele ce au pozat nud se numără și Lolrelai, fosta concurentă de la iUmor ce a fost surprinsă în nenumărate rânduri în ipostaze provocatoare pe rețelele de socializare.

Ce operații estetice are cântăreața

De-a lungul anilor, Anda Adam și-a adus îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul fizic. Cântăreața s-a lansat în anul 1999, cu piesa „Nu mă uita”, în colaborare cu R.A.C.L.A. La momentul respectiv, vedeta era brunetă și avea părul lung și creț. Ulterior, aceasta a decis să renunțe la el, în favoarea unui păr blond platinat. Cu toate că artista este râvnită de mulți bărbați și consideră că arată bine, nu crede că este cea mai bună variantă a sa.

Aceasta nu a ascuns niciodată intervențiile estetice pe care le are. Ba mai mult, cântăreața a recunoscut de fiecare dată ce operații și-a făcut. Vedeta are o intervenție la nivelul bustului și o rinoplastie. Cea de-a doua a fost mai mult din motive de sănătate, frumoasa blondină corectându-și deviația de sept.

„Am o operație la sâni și am o rinoplastie ca să-mi corectez o deviație de sept. Nu am absolut nimic făcut, față, pomeți, coaste, mâini, picioare lungit, nimic. Nu am operații eșuate, am două și cam atât.”, a declarat vedeta.

Anda Adam a pozat în nenumărate rânduri aproape nud pe conturile sale de socializare. Cu fiecare apariție pe care o are, cântăreața primește multe aprecieri din partea urmăritorilor săi. O apariție controversată în anii săi de tinerețea fost și Rodica Popescu Bitănescu ce a fost surprinsă nud pe platourile de filmare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *