Prima pagină » Cancan » Anda Adam a spus adevărul despre relațiile de la Ferma. Ce se întâmplă atunci când camerele se sting

Anda Adam a spus adevărul despre relațiile de la Ferma. Ce se întâmplă atunci când camerele se sting

21 oct. 2020, 09:28,
BZI.ro, în Cancan

Anda Adam a spus adevărul despre relațiile de la Ferma, după ce a fost eliminată din competiție. Cântăreață a pierdut duelul în fața Elenei Chiriac și, astfel, a părăsit showul. Invitată la emisiunea Vorbește lumea, de la ProTV, Anda a vorbit despre relațiile cu ceilalți concurenți și despre ce lucru i s-a părut cel mai greu.

Cântăreață a ținut să menționeze de ce a acceptat să participe la acest concurs.

Anda Adam a spus adevărul despre relațiile de la Ferma

”Eu sunt genul acela: îmi plac provocările, îmi place adrenalina, îmi plac lucrurile care sunt neobișnuite și vreau să văd dacă le pot duce. Pe mine experiența asta de viață m-a pregătit pentru orice. O experiență de genul cum a fost Ferma este o investiție în mine”, spune cântăreața, potrivit Protv.

Anda consideră că a făcut față cu brio provocărilor: ”Am muncit cât toate fetele la un loc și colegii mei pot confirma.” Artista a mai spus că cel mai greu i-a fost să stea departe de fiica ei: ”Am avut o perioadă, cred că înainte de final când am plâns în fiecare seară. (…)Simțeam că gata, încep să mă dezechilibrez.”

Anda a mai vorbit despre colegii ei din Fermă, spunând cine a enervat-o mai mult și cu cine s-a înțeles cel mai bine. Spre exemplu, Anda a spus că este prietenă de familie cu frații Stoica: ”Suntem și prieteni, ne petrecem sărbători cu copiii împreună și clar că avem așa o legătură sufletească.”

Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica

Cântăreața a lămurit situația și a mărturisit că ea și Andrei erau prieteni dinainte de plecarea a Exatlon.  Anda Adam a punctat că întreaga acțiune a concurenților poate fi observată cu ușurință pe camere, așa că nu s-a întâmplat nimic mai mult decât…un somn binemeritat.

„Noi eram prieteni dinainte de plecarea în „Exatlon. Am plecat acolo cunoscându-ne, exact că Și în „Ferma. Cred că atunci a fost o strategie de PR, dacă mă întrebi pe mine. Și în „Ferma ai situații în care nu ai de ales: spre exemplu, când am fost legați de mână, eu am fost legată de Cezar Ouatu și am dormit cu el în pat. Nu a însemnat absolut nimic. Este un reality show și ești filmat de atât de multe camere, inclusiv noaptea, cu infraroșu.

Așa că nu cred că cineva ar putea crede că se întâmplă ceva noaptea, totul putând fi observat. Și în „Ferma s-a întâmplat să dormim câte 3 într-un pat deoarece nu ne ajungeau paturile. Sunt niște detalii că într-o tabără, dacă mă întrebi pe mine. Din punctul meu de vedere, eu sunt foarte relaxată cu subiectul: nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”, a spus Anda Adam, pentru sursa citată.

Cum a fost surprinsă Anda Adam la duș, cu Cezar Ouatu

Anda Adam și Cezar Ouatu, concurenți la realityshow-ul Ferma. Orășeni vs Săteni, au fost protagoniștii unui moment incendiar. Cei doi au fost nevoiți să intre la duș împreună. Mai mult, cei doi a trebuit să se spele unul pe celălalt. Dar iată cum s-au descurcat cele două vedete…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *