Prima pagină » Cancan » Anda Adam a fost cerută în căsătorie! Vedeta a purtat o ținută sexy, care i-a pus în valoare toate formele

Anda Adam a fost cerută în căsătorie! Vedeta a purtat o ținută sexy, care i-a pus în valoare toate formele

28 oct. 2021, 12:09,
în Cancan

Anda Adam a fost cerută în căsătorie în Cappadocia! Pentru acest eveniment, cântăreața a ales să poarte o ținută sexy, roz, care i-a pus în valoare formele voluptoase.

Anda Adam trăiește o poveste de dragoste ca în filme alături de noul ei iubit, Yosif Eudor Mohaci. Acesta a cerut-o în căsătorie, pe un tărâm de basm: Cappadocia. Blondina a fost dusă de afacerist în Turcia, unde a avut parte de surpriza vieții ei. A spus un „Da!” din toată inima și ușor, ușor încep să se audă clopotele de nuntă. Mai multe despre acest subiect a vorbit chiar Anda Adam, la una dintre galele „Bravo, ai stil! Celebrities”, competiție din care face parte.

anda adam și yosif

Anda Adam, mai sexy ca niciodată! Ce ținută a purtat vedeta când a fost cerută în căsătorie

Nici bine nu a divorțat de Sorin Andrei Niculescu, că Anda Adam a și fost cerută în căsătorie de afaceristul Yosif Eudor Mohaci. Cei doi au mers într-o vacanță romantică în Turcia și, într-un cadru feeric, bărbatul a cerut-o pe solistă de soție. Ea a purtat o rochie lungă, roz, cu trenă, care avea un decolteu amețitor.

Iată ce a declarat vedeta:

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză, unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședintă foto, este foarte instagramabil locul”.

anda adam și yosif

„El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții vă vom anunța”, a povestit Anda momentul cererii în căsătorie, emoționată până la lacrimi, pentru Wowbiz.ro.

Cine este Yosif Eudor Mohaci?

Viitorul soț al Andei Adam este un om de afaceri din Arad. El a locuit o perioadă în Elveția și în Franța, unde are numeroase afaceri. La fel ca Anda, și el a mai fost căsătorit o dată, relație din care a rezultat o fetiță, pe nume Nicole. Fosta lui soție se numește Ioana și împreună au avut o nuntă superbă la Limassol. Ceremonia a fost organizată pe plajă, iar petrecerea a avut loc la Four Seasons Hotel Limassol Cyprus. Recent, aceștia au divorțat, iar în vara acestui an Yosif a cunoscut-o pe Anda Adam, femeie care i-a furat inima.

anda adam și yosif

Sursa galerie foto: Instagram/ bravoaistil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`