Prima pagină » Actualitate » Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!

Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!

01 iul. 2024, 08:12,
BZI.ro, în Actualitate

Anda Adam a vrut să aibă o nuntă fastuoasă, iar florile de la eveniment costă cât o garsonieră în București. Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă, undeva în jurul la câteva sute de mii de euro pentru petrecere.

Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă!

Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci s-au căsătorit religios sâmbătă, 29 iunie 2024, la Biserica Cașin din București. Vedeta a avut o rochie stil prințesă, uimitoare de-a dreptul. A ales să poarte și coroană cu pietre, iar trena de câțiva metri a cântărit câteva kilograme bune. Cei doi se căsătoriseră civil încă din 2022, dar au ținut evenimentul secret. Abia după un timp, artista a anunțat pe rețelele de socializare că s-a măritat.

Vedeta, în vârstă de 41 de ani, nu s-a uitat deloc la bani când a venit vorba de organizarea celei mai importante zile din viața ei. A organizat o petrecere în  valoare de sute de mii de euro, iar totul a fost perfect, de la meniuri, până la muzică și aranjamente florale. Unul dintre artiștii care a cântat la nuntă este Tzancă Uraganu, care cere în jur de 15.000 de euro. Mai mult, Oana Radu și Florin Salam au încins atmosfera, pentru sume de zeci de mii de euro.

12 tiruri pline cu aranjamente florale au ajuns în sala în care mirii au avut o noapte de vis, iar potrivit surselor Ciao, acestea au costat aproximativ 50.000 de euro. Cu acești bani poate fi cumpărată o garsonieră în București, însă Anda și-a dorit opulență din plin.

„Anda este foarte pretențioasă, așa că a apelat la o echipă de organizatori de evenimente pentru a se ocupa de toate detaliile, au fost mai mulți oameni implicați. Academia de flori Buftea Events s-a ocupat de tot ce a însemnat flori, care au costat 50.000 de euro. Au fost 12 tiruri cu flori, hortensii, bujori și trandafiri.”, au declarat surse apropiate artistei.

Rochia Andei Adam a cântărit 25 de kilograme

Anda Adam a strălucit, la propriu, atât la cununia religioasă, cât și la petrecerea de după. Solista a schimbat două rochii, ambele spectaculoase.

Apariția de la biserică a lăsat invitații fără grai. Artista a purtat o rochie stil prințesă, de culoare crem, înțesată de pietre prețioase, cu o trenă imensă, care a cântărit nu mai puțin de 25 de kilograme. Diadema uriașă purtată pe cap strălucea și ea în soare.

„Mi-am dat silința foarte mult, începând de la decor, rochie, absolut tot. Rochia nu este foarte confortabilă pentru că are 25 de kilograme cântărită, dar mă bazez pe naș că o să mă ajute să urc scările. Mi-au plăcut lucrurile extravagante care să mă reprezinte. Pot să respir pentru că sunt obișnuită cu corsetele”, a declarat Anda Adam, înainte de cununia religioasă.

Mirele a ales pentru biserică un smoking elegant, cu sacou alb, pantaloni negri și papion negru.

A doua rochie îmbrăcată de Anda la petrecerea din club nu a fost tot atât de voluminoasă precum cea de la cununia religioasă, dar la fel de spectaculoasă, fiind plină de pietre prețioase și tot într-o nuanță de crem, cu o crăpătură adâncă pe picior.

Așadar, Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă, pe care a dat mii de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *