Prima pagină » Actualitate » Anchetă uriașă după moartea Andrei Versace. Anchetatorii spun că bărbatul era mort de zile bune
Anchetă uriașă după moartea Andrei Versace. Anchetatorii spun că bărbatul era mort de zile bune

Anchetă uriașă după moartea Andrei Versace. Anchetatorii spun că bărbatul era mort de zile bune

21 iul. 2024, 16:40,
BZI.ro, în Actualitate

Este anchetă uriașă după moartea suspectă a influencerului Andrei Versace. De altfel, au apărut noi imagini cutremurătoare cu bărbatul supranumit regele fițelor, în timp ce zace într-o baltă de sânge pe podeaua din apartamentul său de lux. Se afla în această stare de câteva zile. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la INML pentru necropsie. Atenție urmează imagini și informații cu impact emoțional.

Sunt imaginile șocante cu influencerul Andrei Versace găsit mort, într-o baltă de sânge. Bărbatul se afla în apartamentul său dintr-un complex de lux din Herăstrău. Cei care au dat alarma au fost vecinii care au anunțat autoritățile că din locuință venea un miros înțepător. Oamenii legii s-au deplasat imediat la fața locului. Pentru că ușa era încuiată a fost nevoie de un echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. Anchetatorii spun că bărbatul era mort de zile bune.

Un prieten apropiat de-a influencerului spunea că în urmă cu cțteva zile Andrei Vercase chemase ambulanța acasă.Se pare că influencerul trecea printr-o perioadă grea a vieții. Fusese renegat de familie și avusese probleme în afaceri, însă începuse să își revină. Alte surse spun că ar fi început chiar să și consume droguri.

Andrei Versace a fost un personaj controversat în lumea mondenă. În urmă cu câțiva ani, bărbatul se lăuda cu aprtarmentul unde stătea și spunea că locuința costă cel puțin 600.000 de euro. De altfel, tânărul nu ezita să-şi etaleze ultimele achiziţii în materie de telefoane, ceasuri sau maşini. În luna martie, Andrei Versace a fost protagonistul unui incident șocant în București.

”Regele fițelor” a fost reținut de polițiști, după ce a intrat la bustul gol în incinta unui mall. Aflat în stare de ebrietate și sub influența substanțelor interzise, tânărul a luat o sticlă de apă și a început să stropească lumea din jurul lui.

Cadavrul a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală pentru necropsie, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
20 iulie 2024
20 iulie 2024