Prima pagină » National » Anchetă la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut. Tatăl micuțului a observat că acesta avea răni la ureche și obraz
Anchetă la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut. Tatăl micuțului a observat că acesta avea răni la ureche și obraz

Anchetă la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut. Tatăl micuțului a observat că acesta avea răni la ureche și obraz

16 mart. 2024, 14:20,
în National

Inspectorii școlari au mers în control la o creșă din Ilfov, unde un copil de doi ani ar fi fost bătut.

Este anchetă de proporţii la o creşă din comuna Dobroești de lângă București, unde un copil de 2 ani ar fi fost bătut. Inspectorii şcolari fac cercetări, după ce tatăl copilului a alertat autorităţile.

Bărbatul și-a găsit copilașul de doi ani, când a mers să-l ia de la creșă, cu răni la o ureche și obraz și a depus plângere la poliție.

Polițiștii din Pantelimon au fost sesizați, pe 8 martie, de către un bărbat, că a mers să își ridice copilașul de la o creșă din comuna Dobroești și a constatat că acesta prezenta mai multe leziuni la urechea dreaptă și la obrazul drept.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Pantelimon și ai Biroului de Siguranță Școlară pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis dosar de urmărire penală, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului”, informează IPJ Ilfov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`